Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τρένο περνάει από Πολωνία

Το τρένο περνάει από Πολωνία
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 - 07:15

Τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι για το 2013 για τον Ολυμπιακό αλλά με διακριτές διαφορές. Ούτε άγχος, ούτε πίεση για αποτέλεσμα όπως συμβαίνει σε άλλους ομίλους που παλεύουν για θέσεις και πλασαρίσματα, ούτε τίποτα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης κάνουν απλά τη δουλειά τους, δεν ασχολούνται με τίποτα πέραν της ομάδας τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους. Μία πορεία που τώρα μπαίνει σε δύσβατο δρόμο καθώς άπαντες βρίσκονται προ των πυλών του απαιτητικού Top 16! Και εκεί δεν μετράνε σερί και ρεκόρ. Εκεί αρχίζει η πραγματική Ευρωλίγκα.

Κινούμενος αποκλειστικά στην νοοτροπία που διέπει αυτή την ομάδα, ο Ολυμπιακός «ανέβηκε» στην Πολωνία ώστε να δώσει την Πέμπτη την τελευταία του αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του ομίλου και απέναντι στην επίσης αδιάφορη Ζιελόνα Γκόρα (19:45, ΝS2-Live gavros.gr) να ολοκληρώσει ιδεατά την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Κίνητρα υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους». Δεν είναι δα και αυξημένα αλλά υπάρχουν καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται το πού αγωνίζονται, τι ακολουθεί, ποιες είναι οι ευκαιρίες τους μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Θρύλου, χρειάζονται ένα καλό 40άλεπτο ούτως ώστε να συνεχίσουν την καλή δουλειά και να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο ρυθμού ενόψει ΠΑΟ αλλά και μετρώντας αντίστροφα για το Top 16 της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα οι πρόεδροι

Δίπλα οι πρόεδροι

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρευρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας του Θρύλου.

Ζητάνε απόλυτη διαφάνεια!

Ζητάνε απόλυτη διαφάνεια!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει να γίνει πλήρης έλεγχος ντόπινγκ στις δύο ομάδες, ενόψει του ημιτελικού της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.