Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μιλάνο...

Δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μιλάνο...
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 - 19:45

Ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών ηττήθηκε εύκολα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία με σκορ 81-51! Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην Ευρωλίγκα για τη φετινή σεζόν, όμως αυτή ήρθε με τον χειρότερο τρόπο. Μακριά από τον καλό του εαυτό του ο Ολυμπιακός έδωσε το δικαίωμα στην Αρμάνι Μιλάνο να κάνει ίσως το καλύτερό της ματς τουλάχιστον για φέτος!

Ο Ολυμπιακός όμως τα κατέστρεψε όλα μέσα σε ένα ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέσα στο ματς και μάλιστα είχαν καταφέρει να περάσουν και μπροστά στο σκορ τόσο στο τελείωμα της πρώτης περιόδου όσο και στα μέσα της δεύτερης.

Στην επανάληψη όμως οι Πειραιώτες ξαφνικά... μπλόκαραν! Δεν μπορούσαν με τίποτα να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι και να σκοράρουν, εν αντιθέσει με τους Ιταλούς που «έσπαγαν» συνεχώς την άμυνα του Ολυμπιακού και έβρισκαν τους τρόπους να σκοράρουν και πολύ περισσότερο με σουτ τριών πόντων. Με τον Ολυμπιακό να έχει απέναντί του τον Λαβάλ ο οποίος στην τρίτη περίοδο έκοβε κάθε προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» μέσα στην ρακέτα των Ιταλών.

Το ίδιο σκηνικό και στην τέταρτη περίοδο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης να είναι πραγματικά ανύπαρκτοι στην επίθεση και να έχουν μεγάλα νεκρά διαστήματα χωρίς καλάθι, ενώ στην άμυνά τους να μην μπορούν να σταματήσουν τους γηπεδούχους. Έτσι ήρθε το τελικό 81-51, διαφορά η οποία θα μπορούσε να ήταν και ακόμα μεγαλύτερη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων!

Το live του αγώνα

Η τέταρτη περίοδος

10ο λεπτό

Το χειρότερό του ματς στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια έκανε ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 81-51 στην Ιταλία από την Αρμάνι Μιλάνο.


8ο λεπτό

79-47 το σκορ με τον Ολυμπιακό να έχει την χειρότερη συγκομιδή πόντων στην επίθεσή του τουλάχιστον για φέτος.


6ο λεπτό

Όλο και ανεβαίνει η διαφορά, στο -32 η Αρμάνι προηγείται με 72-40. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι τώρα στην περίοδο!


4ο λεπτό

Στο -30 ο Ολυμπιακός με σκορ 70-40. Ο Μπέγκιτς για πρώτη φορά έχει περάσει στον αγώνα.


2ο λεπτό

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να είναι πίσω στο σκορ με 27 πόντους με σκορ 67-40!

* Η πεντάδα αποτελείται από τους Σλούκα, Μάντζαρη, Περπέρογλου, Λοτζέσκι και Ντάνστον.


Η τρίτη περίοδος

10ο λεπτό

Στο -23 ο Ολυμπιακός με σκορ 63-40. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει τελείως την άμυνα με τους Ιταλούς να κάνουν πάρτι και να ευστοχούν σε συνεχόμενα τρίποντα, ενώ στην επίθεση ο Ολυμπιακός σημείωσε μόλις 8 πόντους στην τρίτη περίοδο και δέχτηκε 21!


8ο λεπτό

Παραπαίει ο Ολυμπιακός στην άμυνά του και έχει μείνει πίσω με 19 πόντους! Το σκορ είναι 57-38! Δεν μπορεί με κανέναν τρόπο η ομάδα του Πειραιά να σκοράρει, αφού ο Λαβάλ κυριαρχεί στην ρακέτα.


6ο λεπτό

Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως στην εμφάνιση του Ολυμπιακού, παραμένει με μεγάλη διαφορά πίσω ο Θρύλος με 50-38. Με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπορούν να βρουν τρόπους για να βάλουν την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.


4ο λεπτό

Κακός ο Ολυμπιακός δεν έχει καλές επιλογές στην επίθεσή του και έχει χάσει τη συγκέντρωσή του και στην άμυνα είναι πίσω στο σκορ με 50-36!


2ο λεπτό

Πίσω με 8 πόντους βρίσκεται ο Ολυμπιακός με σκορ 42-34. Το μοναδικό καλάθι των «ερυθρόλευκων» έχει σημειώσει ο Πρίντεζης.

* Στην πεντάδα είναι οι Μάντζαρης, Σπανούλης, Περπέρογλου, Πρίντεζης και Σίμονς


Η δεύτερη περίοδος

10ο λεπτό

Κακό το τελείωμα του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο, καθώς η Αρμάνι προηγείται με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με σκορ 39-32. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν άσχημα τη δεύτερη περίοδο, στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και πήραν ξανά προβάδισμα, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά και πάλι χάλασαν την εικόνα τους σε άμυνα και επίθεση.


8ο λεπτό

Ισοπαλία στον αγώνα μετά από μία εύστοχη βολή του Σίμονς (32-32), ο οποίος έχει μπει ξανά στον αγώνα αντί του Ντάνστον.

6ο λεπτό

Ανακτά το προβάδισμα ο Θρύλος με γκολ-φάουλ του Λοτζέσκι και με διείσδυση του Σπανούλη. Η πεντάδα αποτελείται από τους Σλούκα, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Περπέρογλου και Ντάνστον.


4ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχασε τη συγκέντρωσή του στην άμυνα με συνέπεια να έχει μείνει πίσω με 4 πόντους με σκορ 30-26. Στην πεντάδα των Πειραιωτών έχει επιστρέψει ο Λοτζέσκι.


2ο λεπτό

Η Αρμάνι κάλυψε τη διαφορά των 5 πόντων που είχε ο Ολυμπιακός και έχει περάσει και μπροστά με έναν με 25-24, σε αυτά τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου.

* Στην πεντάδα είναι οι Μάντζαρης, Κατσίβελης, Σλούκας, Περπέρογλου και Ντάνστον

Η πρώτη περίοδος

10ο λεπτό

Μπροστά ο Ολυμπιακός με 5 πόντους διαφορά με σκορ 21-16! Με τον Κώστα Σλούκα να έχει περάσει στο παρκέ και να προσφέρει μέχρι τώρα τη φάση του αγώνα, καθώς σκόραρε με τη λήξη του χρόνου για το τέλος της πρώτης περιόδου και να δίνει το προβάδισμα 5 πόντων στον Θρύλο!


8ο λεπτό

Ισοπαλία στο ματς με σκορ 12-12. Τη θέση του Σίμονς έχει πάρει στο παρκέ ο Ντάνστον και αυτή είναι η μοναδική αλλαγή του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στον αγώνα.


6ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός πέρασε για πρώτη φορά στο ματς μπροστά στο σκορ. Με τρίποντο του Μάντζαρη και πέντε συνεχόμενους πόντους του Σίμονς, ο οποίος τα έχει πάει περίφημα ως τώρα σε άμυνα και επίθεση.


4ο λεπτό

Οι Ιταλοί είναι μπροστά στο σκορ με 8-4 έναντι του Ολυμπιακού. Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έχουν σκοράρει ως τώρα για τους πρωταθλητές Ευρώπης.


2ο λεπτό

Δεν υπάρχει σκορ σε αυτά τα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες μέχρι τώρα.

Άρχισε το ματς

* Ο Ολυμπιακός παίζει με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Σίμονς.

Διαβάστε επίσης

1, 2, 3, 4, 5, 6!

1, 2, 3, 4, 5, 6!

Το προσωπικό σόου του ορεξάτου αρχηγού με τα τρίποντα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο...

Και τώρα η Μπάρτσα!

Και τώρα η Μπάρτσα!

Στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής Ευρώπης και νίκησε τον Πανιώνιο με 66-77.

Μόλις 400... χαρτάκια

Μόλις 400... χαρτάκια

Προ των πυλών το δεύτερο συνεχόμενο sold out στο ΣΕΦ, αφού έχουν φύγει πολλά εισιτήρια.