Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόλαση» το ΣΕΦ με Μπάρτσα!

«Κόλαση» το ΣΕΦ με Μπάρτσα!
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 - 02:30

Μπορεί η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο να μην ήταν αυτή που έπρεπε και η ομάδα να γνώρισε μία βαριά ήττα και μάλιστα με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως διαγράφονται όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα οι back 2 back πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο λαός του Θρύλου έστειλε το μήνυμα του και δείχνει έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στους μάγκες του Γιώργου Μπαρτζώκα! Έτσι, λοιπόν, έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα 7.500 εισιτήρια μέσω ίντερνετ για το επόμενο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στο TOP 16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Τις επόμενες ημέρες όπου θα βγουν και στα εκδοτήρια τα υπόλοιπα εισιτήρια, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα και οι ΓΑΥΡΟΙ να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή στην πρεμιέρα της φάσης των «16» κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μετατρέψουν σε… κολαστήριο το ΣΕΦ έτσι όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν με σκοπό ο Θρύλος να «λιώσει» τους Καταλανούς.

Στα δύσκολα ποτέ ο κόσμος δεν άφησε την ομάδα μόνη της και αυτό πράττει και τώρα με αποτέλεσμα να μην μας φτάνει ούτε το… φαληρικό κλειστό! Όλοι στο πλευρό των πρωταθλητών Ευρώπης για να πάρει και πάλι... μπροστά η ομάδα για ένα νέο σερί νικών στη διοργάνωση και να κλείσει το στόμα σε όλους όσους την αμφισβητούν με την μόλις πρώτη ήττα της στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

Γελούσαν στην αρχή οι άλλοι

Γελούσαν στην αρχή οι άλλοι

Όπως έγινε το 2012, όπως έγινε το 2013, όπως θα γίνει και φέτος. Και τον Μάη θα είναι ωραία, με την τρίτη σερί κούπα για παρέα.