Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κωμική η κατάσταση στην ΚΕΔ»

«Κωμική η κατάσταση στην ΚΕΔ»
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 - 22:45

Τα πράγματα με το όνομα τους είπαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στους εκπροσώπους του τύπου μετά την κλήρωση των διαιτητών για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα. Οι ισχυροί άνθρωποι των Πειραιωτών μίλησαν για την… διαδικασία επιλογής των «γκρι» αλλά και την κωμική κατάσταση που επικρατεί μέσα στην ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Είναι η πρώτη φορά από τότε που είμαστε στο μπάσκετ, το 2004 που ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την συγκλονιστική διαδικασία, κλήρωση, ορισμός, «μαγειρέματα» και όλα τα λοιπά, κλήρωση μπάσκετ. Είδαμε από κοντά τους ανθρώπους που οι δύο από τους τρεις ξεκίνησαν όταν μπήκαμε στο μπάσκετ τους διαιτητές, Ζαβλανός και Κορομηλάς, να συνεχίζουν να αποφασίσουν πως θα κερδίσουν ή πως θα χάσουν οι ομάδες και τι θα γίνει. Το σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι μεγαλύτερη προσφορά που έχουν να κάνουν από εδώ και πέρα στο μπάσκετ είναι να παραιτηθούν, να σηκωθούν να φύγουν.

Είναι αστεία αυτά που ζούμε. Τους ρωτάμε γιατί δεν γράφουν οι διαιτητές τις φωτοβολίδες στο φύλλο αγώνα και μας λένε πως θα επαλειφθεί ο αθλητικός δικαστής. Πράγματα που δείχνουν άγνοια κανονισμών. Είναι κωμική η κατάστασή τους. Το συμπέρασμα είναι πως μερικές μέρες μετά από το προηγούμενο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, οι δύο από τους τρεις διαιτητές θα είναι οι ίδιοι. Αν θα γράφουν το φύλλο αγώνος αυτά που πρέπει ή όχι θα το δούμε τη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε: «Η διαδικασία είναι απαράδεκτη και εκτός κάθε λογικής. Τα βλέπετε και εσείς μόνοι σας. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο τώρα. Τα είπαμε και μέσα. Είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτά που γίνονται εκεί μέσα».

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι απάντησαν και σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Πήρατε κάποιες απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνατε στο προεδρείο;

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Καμία απάντηση. Δεν έχουν να πουν τίποτα. Παραπέμπουν στον αθλητικό δικαστή, είναι… άλλα ντ’ άλλων οι άνθρωποι.

Μία «κατηγορία» που απηύθυνε εναντίον σας ο Παναθηναϊκός την κάνετε για να μην γίνει το παιχνίδι τη Δευτέρα ή για να διακοπεί το ματς ή για να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός…

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι αστειότητες. Τα ματς δεν διακόπτονται βάσει δηλώσεων. Ούτε. Δεν γίνονται αυτά. Πάνω στον πανικό τους τα λένε».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είμαστε στο μπάσκετ από το 2004 και ήρθαμε σε κλήρωση διαιτητών το 2014 για το ματς της Δευτέρας. Αν αυτά τα λέει ο Παναθηναϊκός είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

Θα μπορούσε το παιχνίδι της Δευτέρας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου;

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν είμαστε εμείς Αθλητική Δικαιοσύνη. Ούτε ήρθαμε για αυτό το πράγμα. Ήρθαμε να δούμε από κοντά με τα μάτια μας τι γίνεται εδώ πέρα. Πως καθορίζονται τα εκατομμύρια που βάζουμε στο μπάσκετ από αυτούς τους κυρίους. Είναι αστεία η κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Τιμήθηκαν...

Τιμήθηκαν...

Οι Παπανικολάου και Ντόρσεϊ τιμήθηκαν από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Βραβείο και για τον «Πέρπε».