Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν κρίθηκε!

Τίποτα δεν κρίθηκε!
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 - 17:16

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός ηττήθηκε χθες από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο κανείς δεν απογοητεύεται στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», όπως και στον κόσμο του Θρύλου.

Η ομάδα βρίσκεται σε μια κοιλιά τελευταία, η οποία δεν τρομάζει ή αγχώνει κανέναν, αφού είναι φυσιολογική αυτή την περίοδο.

Εξάλλου, και πέρσι η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει καλά στην φάση του Top 16, αλλά μετά απέδειξε περίτρανα ποια ήταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μάλιστα, κλείνοντας πολλά στόματα.

Στις δύο διαδοχικές ήττες του Θρύλου, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει και οι απουσίες των Λο και Πέτγουεϊ, αφού έτσι έχουν μειωθεί και οι λύσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, με αποτέλεσμα να «φορτώνονται» περισσότερα λεπτά οι υπόλοιποι παίκτες.

Επειδή όμως ο Θρύλος είναι μεγάλη ομάδα, θα ανακάμψει σύντομα, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο στην πρώτης τάξεως ευκαιρία την Δευτέρα κόντρα στον αλαζόνα.

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως, είναι η στήριξη του κόσμου που είναι η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν με το χθεσινό τους χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Τιμήθηκαν...

Τιμήθηκαν...

Οι Παπανικολάου και Ντόρσεϊ τιμήθηκαν από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Βραβείο και για τον «Πέρπε».