Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εποικοδομητική συζήτηση...

Εποικοδομητική συζήτηση...
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 - 12:42

Το πρωί οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τους αθλητικούς εισαγγελείς κ. Αριστείδη Κορρέα και κ. Χάρη Λακαφώση οι οποίοι που τους είχαν προσκαλέσει ώστε να μιλήσουν αφενός για την όξυνση που τυχόν προκληθεί και πως θα αποτραπεί αυτή ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αφετέρου ώστε να μιλήσουν για θέματα βίας, να γίνουν προτάσεις και αντιπροτάσεις και εν πάση περιπτώσει πως αυτά μπορούν να ελεγχθούν, να προληφθούν και να παταχθούν.

Οι ισχυροί άντρες των πρωταθλητών Ευρώπης οι οποίοι σαφέστατα και ανταποκρίθηκαν άμεσα και με θέρμη στο κάλεσμα των δύο αθλητικών Εισαγγελέων που τους ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι ενόψει του επερχόμενου αγώνα, είχαν μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τους κ.κ. Κορρέα και Λακαφώση, αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν μαζί τους τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους και γενικότερα αποχώρησαν ικανοποιημένοι από την συνάντηση καθώς ήταν άκρως ωφέλιμη και χρήσιμη.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Στην πρωινή συνάντηση με τους Αθλητικούς Εισαγγελείς ήταν προσκεκλημένος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος όμως όταν. αντιλήφθηκε πως παρόντες θα ήταν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποχώρησε. Λίγο μετά με επίσημη τοποθέτησή του τόνισε πως «ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κ.κ. Αγγελόπουλους. Εφόσον είχα ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης θα είχα εκφράσει εγκαίρως τις αντιρρήσεις μου.

Άλλωστε έχω επαναλάβει ότι μετά τις προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις από την πλευρά τους σε βάρος μου, πέρσι, μετά τον τελικό του Κυπέλλου, δεν πρόκειται να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν πρώτα δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη. Χαιρετίζω την κίνηση των Αθλητικών Εισαγγελέων, βεβαίως και δεσμεύομαι δημοσίως ότι εγώ προσωπικά και η ΚΑΕ θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποδειχθεί τη Δευτέρα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και στον κόσμο του».

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔ!

Η κίνηση αποχώρησης βέβαια του κ. Γιαννακόπουλου δημιούργησε ερωτήματα καθώς στο ίδιο τραπέζι μαζί τους είχε καθίσει ακριβώς μία μέρα πριν, ενώ φυσικά από τη στιγμή που τους είχε απέναντί του στα γραφεία της ΚΕΔ θα μπορούσε πριν την έναρξη της διαδικασίας να τους πει αυτό που έγραψε στην επίσημη τοποθέτησή του: «Δεν πρόκειται να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν πρώτα δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη». Εν πάση περιπτώσει, ο κ. Γιαννακόπουλος συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Αριστείδη Κορρέα.

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν κρίθηκε!

Τίποτα δεν κρίθηκε!

Ο Ολυμπιακός έχασε χθες, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, αφού υπάρχουν πάρα πολλές αγωνιστικές.