Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ΟΑΚΑ ποτέ...

Στο ΟΑΚΑ ποτέ...
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 - 18:35

Αυτή η ευαισθητοποιήσει του Τόμι Σχινά κατά της βίας μόνο μακριά από το ΟΑΚΑ, τσακίζει κόκκαλα! Ο γνωστός σε όλους ρέφερι λοιπόν, πραγματοποίησε ακόμα μία εκκένωση του γηπέδου. Αυτή τη φορά όχι στο ΣΕΦ, αλλά στην Πυλαία και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για το πρωτάθλημα της Α1.

Τι έγινε; Έπεσε μόλις ένας δυναμίτης και ο Τόμι μαζί με τους άλλους δύο ρέφερι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Κάτι που είχε κάνει και πέρυσι στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης και τον ΠΑΟ.

Στο ΟΑΚΑ όμως, ΠΟΤΕ δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο. Και έχουν κινδυνέψει πολλές φορές η σωματική ακεραιότητα των παικτών του Θρύλου και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Εκεί υπάρχουν άλλοι νόμοι. Αυτό μας λέει ξεκάθαρα ο Σχινάς…

Το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας στα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» θα έπρεπε να έχει εκκενωθεί και στον ημιτελικό Κυπέλλου όταν φωτοβολίδα έπεσε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εκεί, όμως, δεν έγινε τίποτα. Όλα καλά.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Έλληνα ρέφερι, όταν παίζει στο ΟΑΚΑ. Κι ακόμα συνεχίζει να σφυρίζει…

Διαβάστε επίσης

Πήρε μπρος ο αρχηγός!

Πήρε μπρος ο αρχηγός!

Ο Ολυμπιακός έκανε στη Βιτόρια αυτό που έπρεπε να κάνει και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει...

Σήμερα ο Λο

Σήμερα ο Λο

Έρχεται για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του, μετά τη δεύτερη διάγνωση.

Χρόνια Πολλά παικταρά!

Χρόνια Πολλά παικταρά!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Λο. Γίνεται 29 ετών και όλοι του εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας.