Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πατάει» τη Μάλαγα στο ΣΕΦ

«Πατάει» τη Μάλαγα στο ΣΕΦ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 - 03:30

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και σήμερα για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μάλαγα (21:00 NS3/ live στο gavros.gr).

Πατάει γερά το παρκέ του ΣΕΦ, παίρνει δύναμη και ώθηση από τον κόσμο του, βγάζει ενέργεια και το γρήγορο μπάσκετ που θέλει και μπορεί και παίρνει την 3η νίκη του στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Παίρνει ώθηση, ψυχολογία και πατάει σταθερά και γερά στα πόδια του. Ο Θρύλος αν επαναπαυτεί στο γεγονός ότι ήδη έχει κερδίσει τη Μάλαγα δύο φορές στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας και βγάλει στο παρκέ τα συμπτώματα της κρίσης, τότε πολύ απλά, όχι μόνο θα μπει σε μπελάδες αλλά δεν θα δει τον Πλάθα να φεύγει χαμογελαστός ύστερα από καιρό απέναντι στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό και τον κόσμο τους, ο οποίος έκανε πάνω από 7.000 εισιτήρια ανάρπαστα και αναμένεται να δώσει άλλο ένα βροντερό «παρών», αφού οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της πειραϊκής ΚΑΕ, κάνουν λόγο για 9-10 χιλιάδες κόσμο την Πέμπτη στο ΣΕΦ!

Ο Θρύλος λοιπόν είναι πανέτοιμος να «πατήσει» τη Μάλαγα μαζί με τον κόσμο στο πλευρό του και να τονώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τον περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

Ο πλουραλισμός το όπλο της!

Ο πλουραλισμός το όπλο της!

Η Μάλαγα στηρίζεται πια σε όλο το ρόστερ της. Ο ειδικός ρόλος του Τούλσον του Τούλσον και η απουσία του Κάλογουεϊ.

Να ξορκίσει την... κατάρα

Να ξορκίσει την... κατάρα

Οι Πειραιώτες δεν έχουν με το μέρος τους την παράδοση όποτε αγωνίζονται στην 5η αγωνιστική του Top 16.