Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λεφτά στον Τρινκιέρι;

Τα λεφτά στον Τρινκιέρι;
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014 - 01:59

Έκανε την εμφάνιση του τελικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μίλησε στο ραδιόφωνο του «Sentra FM» ωστόσο δεν είπε τίποτα επί της ουσίας. Αφού λοιπόν είπε και πάλι τα… δικά του εν συνεχεία τόνισε πως τα λεφτά της δωρεάς στη FIBA (830.000 ευρώ) δεν είναι από την κρατική επιχορήγηση. Μόνο που… άλλαξε κουβέντα και δεν είπε τελικά από πού προέρχονται αυτά.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ απέφυγε να απαντήσει επί τους ουσίας για τα λεφτά και αν είναι του ελληνικού δημοσίου και ανέφερε: «Επειδή κι εγώ έχω μεγάλη ιστορική διαδρομή, θέλω να τους πω πως διαθέτουμε τουλάχιστον την ίδια ευαισθησία με αυτούς που κόπτονται δήθεν για το δημόσιο χρήμα. Τα λεφτά αυτά δεν είναι από την κρατική επιχορήγηση. Από την άλλη, υπάρχουν μια σειρά πλεονεκτήματα από τη συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και μας διασφαλίζει συμμετοχή μας και στο ευρωπαϊκό του 2015.

Αποφεύγουμε λοιπόν, τα έξοδα που θα έχει η προκριματική φάση. Επίσης, γιατί κανείς δεν σκέφτεται τον διεθνή Έλληνα αθλητή που θέλει να είναι στο παγκόσμιο; Γιατί να του το στερήσουμε; Θα έτρεχαν στην άγονη γραμμή της Ευρώπης οι αθλητές μας; Δεν έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε τη δυνατότητα στους Σπανούλη, Φώτση, Ζήση, Παπανικολάου και Μπουρούση να παίξουν σε ένα παγκόσμιο; Μην τα μηδενίζουμε όλα και μην τα ρίχνουμε στην κρίση».

Ωραία τα λέει ο πρόεδρος… Αλλά, αφού αρχικά του υπενθυμίσουμε πως ο Σπανούλης και ο Μπουρούσης παλαιότερα είχαν και έχουν δικαίωμα στο… πρωτάθλημα τα οποία τους τα στερεί, θα επανέλθουμε και πάλι στην ερώτηση την οποία αποφεύγει να απαντήσει: από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα; Και κάτι ακόμα… Τα λεφτά στον Αντρέα Τρινκιέρι θα τα δώσει;

Διαβάστε επίσης

Και τώρα ο Ίκαρος!

Και τώρα ο Ίκαρος!

Ο Θρύλος αγωνίζεται στην Χαλκίδα (19:30-Live στο gavros.gr) με σκοπό τη συνέχεια των θετικών του εμφανίσεων.

Ποια Μάλαγα; Προπόνηση...

Ποια Μάλαγα; Προπόνηση...

Παρά το δύσκολο ματς με τους Ισπανούς, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή στο ΣΕΦ.