Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξτους τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ!

Δείξτους τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ!
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 - 03:05

Με τον Γιώργο Πρίντεζη να σφίγγει τα δόντια και να κάνει τα πάντα για να βρεθεί την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αναντόλου Εφές για την έκτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας (NS3/20:00-live στο gavros.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» το έχουν πει ξεκάθαρα και το λένε όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και αν έρθει το καλό πλασάρισμα στην κορυφή, καλώς να΄ρθει. Έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης αγωνίζονται την Πέμπτη απέναντι στην ομάδα του Αγγέλου, ο οποίος γνωρίζει απ έξω και ανακατωτά τα κατατόπια στο φαληρικό κλειστό.

Οι Πειραιώτες θα βρουν μπροστά τους την Εφές σε μία κακή περίοδο έπειτα από τον χαμένο τελικό με την Καρσίγιακα. Προς θεού λοιπόν δεν θέλουν να αφήσουν τους Τούρκους να αναθαρρήσουν και να τους επιτρέψουν να έχουν ελπίδες το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχοντας μόνο τον Ιωάννη Παπαπέτρου στα… πιτς, θα ψάξει την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα για να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Αγγέλου. Από την άλλη η Εφές θα στηριχτεί στην άμυνα της που τις έχει δώσει τα θετικά αποτελέσματα στο Top 16, με Αρμάνι και Λαμποράλ αντίστοιχα.

Οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό τους θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην συνέχεια είναι ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την Α1 και όχι ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης

Ψηφίστε τις RED Drops

Ψηφίστε τις RED Drops

Δώστε την ψήφο σας στις RED Drops για να ταξιδέψουν μαζί με τον Θρύλο στο Μιλάνο.

Στην κόψη του ξυραφιού

Στην κόψη του ξυραφιού

Ο Θρύλος σε 25 αναμετρήσεις με την Εφές έχει 13 νίκες. Από το 2009 και μετά οι Τούρκοι γονατίζουν στο Φάληρο από τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός ο Παπαπέτρου

Εκτός ο Παπαπέτρου

Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον ώμο του ο νεαρός φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης...

«Για τον κόσμο μας»

«Για τον κόσμο μας»

Ο Ματ Λοτζέσκι θέλει νίκη με τη Αναντόλου Εφές για τους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα δώσουν άλλο ένα δυναμικό παρών.