Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χυδαία «πράσινη» επίθεση!

Χυδαία «πράσινη» επίθεση!
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 - 18:51

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να ξεφεύγουν από τα όρια, αλλά φαίνεται πως ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΟ Άκης Παναγιωταράς το προχώρησε λίγο παραπάνω το θέμα. Έβρισε χυδαιότατα τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφούς Αγγελόπουλους, κοινοποιώντας παράλληλα θέμα ιστοσελίδας που έχει να κάνει με θέμα που αφορά τους προέδρους του Ολυμπιακού.

Αυτή η χυδαία και δίχως προηγούμενη επίθεση μέσω του πληκτρολογίου - φυσικά - είναι απλά αστεία, απαράδεκτη και άτοπη. Το θέμα είναι στην τελική... Ποιος είσαι εσύ ρε Άκη που θα βρίσεις τους προέδρους του Ολυμπιακού; Είναι δυνατόν να τους χαρακτηρίζεις έτσι; Τι είσαι και ποιος είσαι ρε μεγάλε και… ατρόμητε; Μαγκάκο, ε μαγκάκο!

Ο εν λόγω κύριος επικαλείται πως η Βιανέξ συμφερόντων κ. Γιαννακόπουλου, προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟ, είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της εν αντιθέσει με τη Χαλυβουργική, συμφερόντων Αγγελόπουλων. Αυτό ανάρτησε και προφανώς πιστεύει ο Άκης... ο άγιος Άκης.

Τολμάει λοιπόν να χαρακτηρίσει με απαράδεκτο τρόπο τους ανθρώπους που δεν έχουν προσβάλλει ποτέ και έρχεται αυτός ο κύριος να τους βρίσει χυδαιότατα.

Κάνε μας τη χάρη ρε Άκη που θα τολμήσεις εσύ να τους βρίσεις. Άντε αγόρι μου. Πάρε καμιά αλοιφή να τρίψεις κανά πόδι, κανέναν αστράγαλο, τίποτα γλουτούς και άσε τους χαρακτηρισμούς. Πιες κανά τσαγάκι να σου περάσουν τα νευράκια οργισμένε. Ηθικέ εσύ. Μάγκα, ε μάγκα. Ντροπή σου ρε που εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο.

Θέλουμε όμως να δούμε τι θέση θα πάρει η ΚΑΕ ΠΑΟ για όλη αυτή την ιστορία. Θα υπάρξουν κυρώσεις; Ή δεν θα γίνει τίποτα; Γιατί δεν πρέπει να... βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος, διότι όποιος σκέφτεται λογικά και βλέπει πίσω από αυτό το εμετικό ποστάρισμα του φυσικοθεραπευτή των «πράσινων», θα αντιληφθεί ότι από πίσως βρίσκεται άλλη... ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Γλεντήστε την Εφές!

Γλεντήστε την Εφές!

Σήμερα ο Θρύλος (20:00 live στο gavros.gr/ΝS3) νικάει την Αναντόλου Εφές και συνεχίζει με νίκες.

Και τώρα οι δυο μας

Και τώρα οι δυο μας

Με… σπρώξιμο ο ΠΑΟ πέρασε τον Αρη, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ με 84-68. Την Πέμπτη ο πρώτος τελικός με τον Θρύλο στο ΣΕΦ.
Στην κόψη του ξυραφιού

Στην κόψη του ξυραφιού

Ο Θρύλος σε 25 αναμετρήσεις με την Εφές έχει 13 νίκες. Από το 2009 και μετά οι Τούρκοι γονατίζουν στο Φάληρο από τους «ερυθρόλευκους».

Ψηφίστε τις RED Drops

Ψηφίστε τις RED Drops

Δώστε την ψήφο σας στις RED Drops για να ταξιδέψουν μαζί με τον Θρύλο στο Μιλάνο.