Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάτα τους και μετά πάμε ΟΑΚΑ!

Πάτα τους και μετά πάμε ΟΑΚΑ!
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 - 03:00

Το μυαλό στους οπαδούς του Θρύλου είναι ήδη στον Παναθηναϊκό και το ματς στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας, όμως σε εκείνο των πρωταθλητών Ευρώπης είναι μονάχα η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την Α1 (19:00- live από το gavros.gr/ΝS3).

Οι «ερυθρόλευκοι» λένε όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως κάθε ματς το κοιτούν ξεχωριστά. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι αυτή και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στην άδεια Πυλαία λόγω της τιμωρίας για το ματς με τον Αρη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε στην Αθήνα τον Μπέγκιτς λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον αυχένα και πήρε στην θέση του τον Βασίλη Καββαδά.

Παράλληλα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και ο Τζαμάριο Μουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα βρει την ευκαιρία να… ξεμπουκώσει, αφού πάνω από μία βδομάδα έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι.

Η… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

Πέρσι ο Ολυμπιακός είχε προβληματιστεί για δύο λόγους στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ήταν η ήττα από το συγκρότημα του Μαρκόπουλου, η οποία όμως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από τον δεύτερο και πιο σημαντικό λόγο.

Ο Ολυμπιακός στην περσινή κόντρα με τον ΠΑΟΚ είχε την ατυχία να χάσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη σε μία ανύποπτη στιγμή. Ο γκαρντ του Θρύλου είχε πάθει ρήξη χιαστών και έμεινε για το υπόλοιπο της σεζόν εκτός.

Η αναμέτρηση της Κυριακής σίγουρα θα τον κάνει να νιώσει λίγο περίεργα αλλά ο 22χρονος γκαρντ έχει αποδείξει πως είναι βράχος και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Αναφορικά με την παράδοση των δύο ομάδων όποτε ανεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη, μπορεί κανείς να παρατηρήσει πως οι νίκες είναι μοιρασμένες. Από 13 ροζ φύλλα αγώνα έχουν και οι δύο με τον Θρύλο να αναζητά το 14ο το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη στη ΧΑΝΘ

Επίσκεψη στη ΧΑΝΘ

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ξεναγήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και άκουσε με ενδιαφέρον όσα του είπαν.

Μήνυση σε Παναγιωταρά!

Μήνυση σε Παναγιωταρά!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατηγορεί το φυσιοθεραπευτή των «πράσινων», για την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε στους Αγγελόπουλους.

Γουστάρει να καρφώνει!

Γουστάρει να καρφώνει!

Το κάρφωμα του Μπρεντ στον αγώνα με την Εφές ήταν η καλύτερη φάση της έκτης αγωνιστικής του Top 16.