Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»
Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 - 21:50

Αποφασισμένος για την κατάκτηση της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι την Πέμπτη στο ΣΕΦ, εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις που έκανε στην ανοιχτή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» πριν το ματς με τους Ιταλούς. Ο γκαρντ του Θρύλου μάλιστα τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και θα πρέπει να επιβάλλει το παιχνίδι του!

«Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η Αρμάνι έρχεται χωρίς άγχος και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Πρέπει να τους πιέσουμε πολύ περισσότερο στην περιφέρεια για να τους αποτρέψουμε από το να σκοράρουν πολύ και να πάρουμε τη νίκη έστω και με έναν πόντο».

Σχετικά με την απουσία του Βασίλη Σπανούλη και τη δική του παρουσία που πρέπει να καλύψει το κενό του αρχηγού, σχολίασε: «Προσπαθώ συνέχεια να προσφέρω και σε άμυνα και σε επίθεση. Σημασία δεν έχει τι θα κάνω μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Σε ερώτηση αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά από την ήττα στην Τουρκία από τη Φενέρμπαχτσε: «Δεν υπάρχει καμία πίεση. Είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει απλά να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης

Προς διάθεση τα εισιτήρια!

Προς διάθεση τα εισιτήρια!

Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, η διάθεση των εισιτηρίων του Final 4 του Μιλάνου, ξεκινάει από την Τετάρτη.