Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν βάζουν μυαλό στην ΚΕΔ!

Δεν βάζουν μυαλό στην ΚΕΔ!
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 - 02:52

Όλα τριγύρω αλλάζουν, κι όλο τα ίδια μένουν…

Τη στιγμή που άπαντες στην Ελλάδα βρίσκονται σε ρυθμούς ντέρμπι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, η ΚΕΔ βρίσκεται στον… κόσμο της. Δεν φαίνονται να καταλαβαίνουν πολλά από τέτοιες μέρες και για άλλη μια φορά κατάφεραν να προκαλέσουν με τις αποφάσεις τους.

Τι έχει γίνει; Η ΚΕΔ πέρα από την καθιερωμένη κλήρωση των γκρι για τις επόμενες δύο αγωνιστικές της Α1, την Τετάρτη, ανακοίνωσε και την τιμωρία του Δημήτρη Τζαφλέρη. Ποιος είναι ο Τζαφλέρης; Ο εκ των διαιτητών του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Πυλαία, την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Στο πρόσωπο του Τζαφλέρη η ΚΕΔ βρήκε τον υπαίτιο για την τελευταία φάση που είχε ως πρωταγωνιστές τους Κούπερ και Ντάνστον και κατά τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έκρινε την αναμέτρηση.

Η απόφαση αυτή μάλιστα πάρθηκε έπειτα και από τις δηλώσεις του Στέλιου Συμεωνίδη στον τύπο της Θεσσαλονίκης που έλεγαν για την… αμφισβητούμενη φάση πως «Ήταν φάουλ στον Κούπερ, δεν ξέρω γιατί δεν το έδωσαν».

Δεν μας είπε όμως ο κ. Συμεωνίδης, τίποτα και για την στιγμή που ο Μαργαρίτης κατεδαφίζει τον Ντάνστον και ούτε φάουλ δίνεται ούτε το καλάθι δεν μετράει, μιας και ο παίκτης του ΠΑΟΚ τραβάει πεντακάθαρα το διχτάκι

Στα… ψιλά πέρασε αυτή η φάση, ενώ το… φάουλ στον Κούπερ γρήγορα έγινε τροφή για σχόλια, ενώ οι ενέργειες ήταν διόλου αργές για την τιμωρία του Τζαφλέρη.

Σε παρόμοια όμως σκηνικά που έχουν αδικήσει τον Ολυμπιακό δεν έχουμε δει την ΚΕΔ να έχει την ίδια ακριβώς ευαισθησία. Δεν έχουμε δει ποτέ κάποιον από τους… συνήθεις ύποπτους που με τις αποφάσεις τους έχουν κρίνει αποτελέσματα να υπάρχει η ίδια ευθιξία και τιμωρία.

Διαβάστε επίσης

Τα θυμάστε ρε βαζέλες;

Τα θυμάστε ρε βαζέλες;

Έκτη ευρωπαϊκή φάπα θα πέσει σήμερα. Το ΟΑΚΑ θα γίνει ο «τάφος» τους. Θυμηθείτε βαζέλες και κλάψτε.