Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πετυχημένος ο Μπαρτζώκας»

«Πετυχημένος ο Μπαρτζώκας»
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 - 17:22

Πετυχημένο χαρακτήρισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Νίκος Μπουντούρης, σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρώην παίκτης του Θρύλου, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βελτίωσε σχετικά το παιχνίδι του, ενώ μίλησε και για μερικά θέματα τακτικής.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπουντούρης δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

- τα στοιχεία που έκριναν τον νικητή:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στοχευμένα, αλλά και ο Ολυμπιακός. Πόσταρε με τον Περπέρογλου, δεν έπαιξε πολύ πικ εν ρολ, έβαλε περισσότερο τη μπάλα στο low post. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και δε μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Απλά ο Παναθηναϊκός υπερίσχυσε στα σημεία».

-την αντικατάσταση του Περπέρογλου:

«Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση. Αλλά επειδή σέβομαι τις αξίες, έχω να πω πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ επιτυχημένος με έμπειρους συνεργάτες που ξέρουν καλύτερα από όλους μας το τι πρέπει να κάνουν. Η άποψή μου είναι ότι εκείνη τη στιγμή δεν έπρεπε να βγει ο Στράτος, αλλά έχω πολύ δρόμο να διανύσω και μεγάλη απόσταση σε σχέση με την αξία του κ. Μπαρτζώκα. Ίσως να είχε εμπιστοσύνη στη ψυχολογία του Στράτου και να εκτίμησε ότι θα ήταν σταθερός και μετά από απουσία στον πάγκο για δέκα λεπτά. Επαληθεύθηκε πάντως ότι ο Περπέρογλου είναι ένας πολύ καλός παίκτης με ικανότητες και χαμηλό προφίλ. Ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση «3» στην Ευρώπη».

-το αν είδε να έχει αλλάξει κάτι στο πλάνο του Ολυμπιακού:

«Είδα κάποιες σκέψεις και αντιδράσεις. Προσπάθησε να ποστάρει και δεν πίεσε τις προσπάθειες ο Σπανούλης. Δεν ήθελε να επικεντρωθεί στο να γίνει πρωταγωνιστής, αλλά να βοηθήσει ο Βασίλης για να παίξουν καλά και οι υπόλοιποι. Δεν τα κατάφερε στην στατιστική, αλλά είχε το καθαρό μυαλό να δώσει κάποιες πάσες για να παίξουν οι συμπαίκτες του με πλάτη. Ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να αλλάξει τον ρυθμό πιέζοντας, αλλά ο Παναθηναϊκός με δύο γκαρντ του επιπέδου των Διαμαντίδη και Ούκιτς, δεν πέφτει σε αυτή τη παγίδα. Ίσως θα έπρεπε ο Μπαρτζώκας να αλλάξει κάτι στην άμυνα, αλλά όλα είναι σχετικά. Αυτός είναι επιτυχημένος με το καλό συμβόλαιο».

Διαβάστε επίσης

«Σοβαροί για τη νίκη»

«Σοβαροί για τη νίκη»

Ο Μίρζα Μπέγκιτς μίλησε για το ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, την Κυριακή με τον ΑΓΟΡ.