Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τενοντίτιδα ο Σπανούλης!

Τενοντίτιδα ο Σπανούλης!
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 - 00:05

Όχι και τόσο καλά ήταν τα νέα της προπόνησης της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό εν όψει του εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τον Βασίλη Σπανούλη να μην προπονείται καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας πρόκειται να ταξιδέψει κανονικά για την Τουρκία. Αντιθέτως, ο Στράτος Περπέρογλου προπονήθηκε κανονικά και ενσωματώθηκε στα πλάνα του κόουτς για τον αγώνα με τους Τούρκους την Παρασκευή.

Το δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων» για την προπόνηση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από μια τενοντίτιδα. Αντίθετα ο Στράτος Περπέρογλου τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν το πρωί στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τους Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Λοτζέσκι και Μουν».

Διαβάστε επίσης

Μαγνητική ο Σπανούλης!

Μαγνητική ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός θα υποβληθεί το Σάββατο σε εξετάσεις στο γόνατο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αναμενόμενο...

Αναμενόμενο...

Μετά λένε ότι άλλοι προάγουν τη βία. Σοβαρά ρε παιδιά; Ο Πρετεντέρης δηλαδή τι κάνει με τα εμετικά άρθρα που γράφει;

Ανάσες σε «Πέρπε»!

Ανάσες σε «Πέρπε»!

Κανονικά προπονήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και την Τετάρτη θα δοκιμάσει και ο Περπέρογλου.