Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποινή-χάδι σε Παναγιωταρά!

Ποινή-χάδι σε Παναγιωταρά!
Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 - 04:35

Ο Ολυμπιακός δεν είχε αφήσει να περάσουν στα… ψιλά τα εμετικά σχόλια του «πράσινου» υπαλλήλου Παναγιωταρά, καθώς υπέβαλλε αγωγή εναντίον του, ενώ το θέμα πήγε και στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Μάλιστα, τόσο ο Παναγιωταράς, όσο και ο ΠΑΟ τιμωρήθηκαν, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη. Ο φυσικοθεραπευτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για έναν μήνα και οι «πράσινοι» με 1.650,00 ?.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΟ, σημειώνεται ότι:

«1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δημόσιες δηλώσεις υπαλλήλου της που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 1.650,00 ? και

2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Παναγιωταρά, φυσιοθεραπευτή της ως άνω ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι ένα (1) μήνα».

Βέβαια, η ποινή είναι χάδι για τον Παναγιωταρά, καθώς είπε όσα είπε για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τους δυσφήμισε και η ποινή απαγόρευσης για έναν μήνα σε όλα τα γήπεδα, δεν είναι τίποτα για τον φυσικοθεραπευτή των «πράσινων».

Διαβάστε επίσης

Αισιοδοξία για Σπανούλη!

Αισιοδοξία για Σπανούλη!

Ο αρχηγός του Θρύλου έβγαλε μέρος της προπόνησης την Τρίτη και υπάρχει αισιοδοξία για να αγωνιστεί κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Λάβα» το ΣΕΦ με Αρμάνι!

«Λάβα» το ΣΕΦ με Αρμάνι!

Μέχρι στιγμής έχουν φύγει 6.000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης με τους Ιταλούς στο φαληρικό κλειστό.

Ούτε καν ίδρωσε...

Ούτε καν ίδρωσε...

Κανένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα που πήρε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα με σκορ 76-67...