Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μυαλό στη Λαμποράλ!

Με το μυαλό στη Λαμποράλ!
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 - 02:33

Ταξιδιών… συνέχεια για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που μετά την Βαρκελώνη, από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη (18:00-NS3/Live στο gavros.gr), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Μέσω αυτού του ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να φρεσκάρει τους «ερυθρόλευκους» για να έχει γεμάτες τις μπαταρίες, ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα την προσεχή Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης, άφησε τελικά στην Αθήνα τους Σπανούλη και Πρίντεζη για να συνεχίσουν την θεραπεία τους ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για τη... μάχη με τους Βάσκους. Αμφότεροι νιώθουν καλύτερα και υπάρχει αισιοδοξία για την κατάσταση τους.

Την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ακολούθησε και ο Πέτγουεϊ. Μπορεί να μην έχει δηλωθεί ακόμα στην Α1 αντί του Μουν, αλλά αυτό θα συμβεί αύριο λίγο πριν την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη δεν θα βρεθεί ο Σερμαντίνι, με την θέση του να παίρνει ο Καββαδάς, με τον νεαρό σέντερ να έχει την ευκαιρία να πάρει τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Κατσίβελη, ο οποίος ήταν λίγο κρυωμένος, για αυτό ο Μπαρτζώκας πήρε μαζί του και τον… Βενιαμίν, Χριστοδούλου.

Η Λαμποράλ Κούτσα είναι στο μυαλό όλων, αλλά προέχει το νεανικό συγκρότημα του Μίνιτς που αν δεν το προσέξεις, μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά!

Διαβάστε επίσης

Οι δοκιμές έφεραν... άγχος!

Οι δοκιμές έφεραν... άγχος!

Η νίκη κόντρα στον Άρη ήρθε στα τελευταία λεπτά με 64-58, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας τσέκαρε και τους νεαρούς παίκτες...

«Τέλος» ο Όντομ

«Τέλος» ο Όντομ

Ο Λαμάρ Όντομ αποτελεί παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα, καθώς η συνεργασία του με την ισπανική ομάδα ολοκληρώθηκε.

Τώρα... 4 στα 4!

Τώρα... 4 στα 4!

Παρά τις απουσίες των Σπανούλη και Πρίντεζη, ο Θρύλος «πάλεψε», αλλά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 70-58.