Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας, ο κύριος αξιόπιστος

Σλούκας, ο κύριος αξιόπιστος
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 - 00:35

Πρωταγωνιστής στο καθιερωμένο βίντεο που ετοιμάζει για την εβδομάδα που έρχεται ήταν ο Κώστας Σλούκας. Με άκρως κολακευτικά λόγια, η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης προλόγισε τον άσο των Πειραιωτών ως ο «κύριος αξιόπιστος», με τον ίδιο να λέει για τους στόχους της ομάδας του: «Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως κοιτάει το επόμενο παιχνίδι, δεν κοιτάει μπροστά. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και μετά θα δούμε την συνέχεια» για να συνεχίσει αναφορικά με τα στοιχεία του παιχνιδιού του που ξεχωρίζουν πως «Είμαι ένας μέσος αθλητής. Είμαι νέος σε ηλικία αλλά και εμπειρία. Έχω ένα καλό σουτ, μπορώ να παίξω άμυνα. Μπορώ να διαβάσω το παιχνίδι, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όπως εκείνη θέλει για την ίδια».

Ο Σλούκας υποστήριξε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το πικ εν ρολ πως «Εξαρτάται από τον αντίπαλο ψηλό. Εάν αυτός δεν έχει ακολουθήσει το πικ τότε σταματώ και σουτάρω, εάν τώρα έρθει προς το μέρος μου τότε εγώ μπορώ να πασάρω στον ψηλό μου που κάθεται στην… αδύναμη πλευρά. Μπορώ να σουτάρω έπειτα από δεξιά ή αριστερή ντρίμπλα».

Εχει αντιμετωπίσει πολλούς παίκτες στην διοργάνωση, με τον Κώστα Σλούκα να δηλώνει για την δυσκολότερη του αμυντική αποστολή φέτος στην Ευρωλίγκα πως «ήταν ο Ναβάρο στο ΣΕΦ. Επαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι μας. Έβαλε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο 19 πόντους και έτσι πήραν το ματς. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις γιατί είναι απρόβλεπτος, βγαίνει από τα σκριν και σουτάρει απίστευτα γρήγορα» για να καταλήξει αναφορικά με τον ίδιο πως «Προσπαθώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο γιατί γνωρίζω πως ένας άλλος αθλητής, στην ίδια θέση με μένα, σε μία άλλη χώρα δουλεύει καλύτερα από μένα».

Τέλος αναφερόμενος για το τρίποντο που είχε πετύχει με την Γαλατάσαραϊ από το κέντρο, ο γκαρντ του Θρύλου τόνισε «Το βλέπω ως όνειρο. Ήταν απίστευτο. Σούταρα δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού. Το ένιωσα πως όταν σούταρα θα πήγαινε καλά, αλλά όχι να μπει κιόλας. Όταν μπήκε δεν μπορούσα να το πιστέψω και έτρεξα σαν τρελός προς τον πάγκο μου».

Για να δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή που μιλάει ο Σλούκας θα πρέπει να πάτε στο 8:22

Διαβάστε επίσης

Οι δοκιμές έφεραν... άγχος!

Οι δοκιμές έφεραν... άγχος!

Η νίκη κόντρα στον Άρη ήρθε στα τελευταία λεπτά με 64-58, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας τσέκαρε και τους νεαρούς παίκτες...

Με το μυαλό στη Λαμποράλ!

Με το μυαλό στη Λαμποράλ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (18:00-Live στο gavros.gr), τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» για την 21η αγωνιστική της Α1.

«Τέλος» ο Όντομ

«Τέλος» ο Όντομ

Ο Λαμάρ Όντομ αποτελεί παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα, καθώς η συνεργασία του με την ισπανική ομάδα ολοκληρώθηκε.