Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το επιβεβαίωσε ο Βασιλακόπουλος!

Το επιβεβαίωσε ο Βασιλακόπουλος!
Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 - 18:23

Μπορεί ακόμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην έχει προπονητή, αφού υπάρχει στασιμότητα στη διαδοχή του Τρινκέρι -ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από την Εθνική- αλλά οι κακές συνήθειες για την ΕΟΚ δεν αλλάζουν.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος, συνέχισε το γαϊτανάκι αναφορικά με τη wild card, όμως αποκάλυψε και τον πραγματικό χορηγό που έδωσε… την πρόκριση στο προσεχές Μουντομπάσκετ. Αυτός δεν είναι άλλος, από την Eurobank.

«Η συγκεκριμένη διαδικασία ισχύει εδώ και 12-16 χρόνια. Ήμουν μειοψηφία όταν έγινε, διαφώνησα. Εφόσον υπάρχει η διαδικασία, πρέπει να ακολουθήσεις τους όρους και τους κανόνες. Ήταν λαϊκισμός όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το ποσό, διότι δόθηκε καθαρά από χορηγούς, που τα δίνουν με την προϋπόθεση παρουσίας στα μεγάλα αθλητικά διεθνή γεγονότα. Δεν μπορούσε η Ελλάδα να είναι απούσα ύστερα από 20 χρόνια. Πληρούσαμε όλα τα άλλα κριτήρια στη FIBΑ. Η Εurobank κατέθεσε το ποσό μέσα από την προβλεπόμενη υπάρχουσα σύμβαση».

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ στην εκπομπή «Πρωινές Αιχμές» σε σταθμό της Αμαλιάδας αναφορικά με την περιβόητη wild card. Αρά η υπό την κρατική ομπρέλα Eurobank έδωσε τα λεφτά για τη «γαλανόλευκη». Όχι άλλοι χορηγοί, αλλά ο ελληνικός λαός. Μη λέμε γενικότητες και ας πούμε κάποια στιγμή την καθαρή αλήθεια. Τα λεφτά είναι του ελληνικού λαού και εν μέσω κρίσης, ο Βασιλακόπουλοος τα σκορπάει για να παίξει η Εθνική στο Μουντομπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

Φουλ για πρόκριση!

Φουλ για πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» στο ΣΕΦ τη Λαμποράλ Κούτσα (89-59) και πάει για άλλες τρεις νίκες και την πρόκριση.

Στους υψηλόμισθους...

Στους υψηλόμισθους...

Ο Σπανούλης είναι έβδομος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μέσα στους 40 σύμφωνα με τη Marca.