Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κυριαρχήσαμε...»

«Κυριαρχήσαμε...»
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 - 12:14

Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση από τον Βαγγέλη Μάντζαρη στην Ευρώπη, καθώς βοήθησε σημαντικά στον αμυντικό τομέα αλλά και στο... μοίρασμα του ματς με τις 9 ασίστ που έβγαλε ο ίδιος! Ο πλέι μέικερ των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα τόνισε:

«Μπορώ να πω ότι κυριαρχήσαμε και δείξαμε από την αρχή τις διαθέσεις μας να παίξουμε πιεστική άμυνα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα αλλά δεν τα πληρώσαμε. Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και εκεί τους κόπηκαν τα πόδια. Η άμυνα είναι το κλειδί σε κάθε αγώνα. Με τα δύο ευρωπαϊκά έχουμε αποκτήσει μέταλλο νικητή σε όποια έδρα και αν παίζουμε».

Όσον αφορά για τη δική του απόδοση: «Ο καθένας στον τομέα του, όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα και αυτό που μετράει είναι η νίκη και τίποτε άλλο. Κάνουμε όλοι παραπάνω πράγματα μέσα στο παρκέ για να καλύψουμε τις απουσίες που έχουμε. Κρατάμε τη νίκη, πάει άλλος ένας τελικός, μένουν άλλοι δύο που πρέπει να πάρουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση». Σχετικά με τον επόμενο αγώνα με την Εφές στην Τουρκία: «Θα είναι αρνητικό να υποτιμήσουμε την Εφές, καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη στην Ευρωλίγκα και ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολη ομάδα μέσα στην έδρα της η Εφές».

Διαβάστε επίσης

Τη διέλυσε ο Θρύλος!

Τη διέλυσε ο Θρύλος!

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με 80-63 επί της Μάλαγα στην Ισπανία.

Παντού κοντά!

Παντού κοντά!

Περίπου είκοσι ΓΑΥΡΟΙ στο «Μαρτίν Καρπένα» ενθάρρυναν τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ζέσταμα.

Στη Νέα Υόρκη ο Λο

Στη Νέα Υόρκη ο Λο

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην πόλη όπου χειρουργήθηκε για να εξετασθεί εκ νέου το γόνατο του.