Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω «δάγκωνε», μπροστά εκτελούσε

Πίσω «δάγκωνε», μπροστά εκτελούσε
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 - 14:15

Η καρδιά του πρωταθλητή Ευρώπης χθες μίλησε στην Ανδαλουσία, αφού ο Θρύλος πήρε τη μεγάλη νίκη που του δίνει πάρα πολλές ελπίδες για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας.

Όλοι οι παίκτες ήταν προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη που ήταν και ο στόχος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, «έπιασαν» από το λαιμό τους παίκτες της Μάλαγα, δίχως να μπορούν να αντιδράσουν και να βρουν λύσεις.

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, εκτός από το αμυντικό κομμάτι, ήταν εκπληκτικοί και στην επίθεση που έβαλαν «μεγάλα» καλάθια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Θρύλος είχε 21/28 δίποντα, ποσοστό πολύ μεγάλο για τη σημασία ενός τέτοιου σημαντικού παιχνιδιού.

Φαίνεται στους τελευταίους αγώνες, παρά τους πολλούς τραυματισμούς, πως ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Αν μάλιστα συνεχίσει έτσι στις επόμενες δύο αγωνιστικές του Top 16 της Ευρωλίγκας, δεν θα έχει καμία ανησυχία όσον αφορά την πρόκριση του, δίχως να έχει και το άγχος από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών της πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης

Τη διέλυσε ο Θρύλος!

Τη διέλυσε ο Θρύλος!

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με 80-63 επί της Μάλαγα στην Ισπανία.