Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αμόκ» για τον αρχηγό!

«Αμόκ» για τον αρχηγό!
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 - 13:18

Σα σίφουνας πέρασε ο Θρύλος την Πέμπτη από την Ισπανία κόντρα στη Μάλαγα, παίρνοντας τη νίκη με 80-63 και κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι», καταδίκασαν την ομάδα του Πλάθα με την ήττα και πιθανότατα να την αφήσουν εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Αυτό, σκόρπισε απογοήτευση στους φιλάθλους των Ισπανών που είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να βρεθεί στους «8» της Ευρωλίγκας.

Οι φίλοι της Μάλαγα πάντως, μετά την ήττα που ίσως φέρει τον αποκλεισμό για την ομάδα τους, δεν δίστασαν να αποθεώσουν τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλη Σπανούλη! Ο ηγέτης του Θρύλου ήταν εκπληκτικός το βράδυ της Πέμπτης στην «Μartin Carpena». Ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπης, πέτυχε 20 πόντους και οι Ισπανοί κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού τον αποθέωσαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Μάλιστα, όταν η αποστολή των Πειραιωτών αποχωρούσε από το γήπεδο και οι παίκτες του Θρύλου ετοιμαζόταν να μπουν στο πούλμαν της… επιστροφής, οπαδοί της Μάλαγα περίμεναν πώς και πώς τον «Kill Bill» για να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο!

Εν συνεχεία, έγινε… χαμός στα social media από τους φίλους των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι ανέβαζαν φωτογραφίες με τον ηγέτη των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, εκθειαστικά ήταν τα λόγια και των ισπανικών ΜΜΕ, για τη μεγαλειώδη εμφάνιση του Σπανούλη στην Ανδαλουσία χθες το βράδυ. Κάτι που σίγουρα γεμίζει με υπερηφάνεια τον ηγέτη και αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης…

Διαβάστε επίσης

Κάρφωμα για Top 10

Κάρφωμα για Top 10

Στις δέκα καλύτερες φάσεις η καρφωματάρα του Αμερικανού στο παιχνίδι με τη Μάλαγα...