Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην υποτιμάς την καρδιά

Μην υποτιμάς την καρδιά
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 - 14:45

Τα παιδιά αυτά έχουν ψυχή και δεν μπορούν να χάνουν. Δεν το αντέχουν και δεν έχουν μάθει στην λέξη ήττα. Μπορούσες να το καταλάβεις πανεύκολα κοιτώντας τα απογοητευμένα πρόσωπα των Σλούκα και Μάντζαρη, οι οποίοι δεν ήθελαν να μιλήσουν σε κανένα και να πάνε απευθείας στο πούλμαν της ομάδας και αργότερα στο ξενοδοχείο.

Μην λησμονεί κανείς την καρδιά του δις πρωταθλητή Ευρώπης. Σε δύο ματς ο Ολυμπιακός αν είχε το κάτι παραπάνω θα ήταν πολύ κοντά στο πρώτο «διπλό» στην έδρα των αήττητων Μαδριλένων. Αυτά έχει το μπάσκετ όμως. Οι λεπτομέρειες συχνά πυκνά γέρνουν την πλάστιγγα.

Δεν γίνεται όμως να ξεχάσεις αυτούς τους μάγκες. Δεν γίνεται ειδικά από την στιγμή που η ρημάδα η τύχη τους γυρνάει τόσο απροκάλυπτα την πλάτη. Όταν ο Περπέρογλου ψήνεται ξαφνικά στον πυρετό και κατά την προθέρμανση νιώθει πόνους στους προσαγωγούς ο Σίμονς. Άλλοι θα τα είχαν παρατήσει, έχοντας το ιστορικό που τραβάει στην πλάτη τους ο Θρύλος την φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες όχι μόνο δεν έριξαν λευκή πετσέτα, αλλά άγχωσαν την Ρεάλ στο σπίτι της φέρνοντας μνήμες Λονδίνου στους οπαδούς τους που γέμισαν δύο φορές συνεχόμενα το «Παλάσιος ντε Ντεπόρτες».

Στο ΣΕΦ οι ΓΑΥΡΟΙ θα δώσουν ισχυρό «παρών». Δεν το λέμε για να… γλύψουμε αλλά οι Ισπανοί είναι δέκα σκαλοπάτια κάτω από τους οπαδούς του Θρύλου. Σίγουρα όποιος βρεθεί στο ΣΕΦ την Δευτέρα του Πάσχα θα νιώσει πως ζει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Το πρώτο ματς στο Φάληρο είναι όλη η σεζόν στην Ευρώπη. Το παίρνεις, τους αγχώνεις παραπάνω, τους αποτελειώνεις την Τετάρτη και έρχεσαι ξανά στην Μαδρίτη και αποκτά ότι σου αντιστοιχεί βάσει της απόδοσης σου.

Διαβάστε επίσης

Ο δρόμος του Πέρο

Ο δρόμος του Πέρο

Η κοκορομαχία με τον Ντέιβιντ Γουέστ στα πλέι οφ και το «ευχαριστώ« για την αμφίδρομη προσφορά.

Η γκαντεμιά και η κούραση

Η γκαντεμιά και η κούραση

Ο Θρύλος δεν απέφυγε την κακοτυχία, αλλά η Ρεάλ ίσως αναγκαστεί να παίξει 3 σερί ματς με 2 μόλις «άσους»...