Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγχαρητήρια σε όλους»

«Συγχαρητήρια σε όλους»
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 - 16:40

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μάνος Μανουσέλης, υποστηρίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν τους Ισπανούς από το συνηθισμένο τρόπο που συνηθίζει να παίζει.

Επίσης, εκθείασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι που έκαναν και πήραν τη νίκη!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, στο «NovaΣΠΟΡ FM»…

Για την επιλογή του Ολυμπιακού να χρησιμοποιήσει σωστά τα φάουλ στο ματς με τη Ρεάλ, κάτι που ήταν καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα: «Δεν μπορείς να κάνεις φάουλ σε κάθε φάση, ο κανονισμός λέει πως μπορεί να κάνει τέσσερα σε κάθε περίοδο, δεκαέξι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα. Αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα με τη Ρεάλ».

Για τις τακτικές επιλογές του Λάσο στο τέταρτο ματς της σειράς με τους πρωταθλητές Ευρώπης: «Για εμάς στην Ελλάδα που έχουμε μάθει να δίνουμε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής είναι ότι δεν συμμάζεψε τα μις ματς για να αντιμετωπίσει τα σκριν του Ολυμπιακού. Αναλώθηκε στο παιχνίδι των ψηλών. Προσπαθούσε ο κοντός να περάσει τον ψηλό, κάτι που δεν ήταν άσχημο ως ιδέα. Βγάζοντας τον Μπουρούση και τον Μίροτιτς έχασε το πλεονέκτημά της και το ταλέντο της χάθηκε».

Για τις επιλογές που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να τους βγάλει από τον συνηθισμένο τρόπο που παίζει η Ρεάλ. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες που το εφάρμοσαν. Θα είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να σκοράρει περισσότερο και να παίξει πιο δυνατά στην άμυνα, ενώ θα πρέπει να μπουν περισσότεροι παίκτες στο σκοράρισμα».

Διαβάστε επίσης

Ψυχάρα ο Πρίντεζης!

Ψυχάρα ο Πρίντεζης!

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ ήταν συγκλονιστικός στο ΟΑΚΑ και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να φτάσει στο μπρέικ. Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!

«Τα πάντα στη Μαδρίτη»

«Τα πάντα στη Μαδρίτη»

Έτοιμος για το 3-2 και την πρόκριση ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη...