Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευκαιρία των «μικρών»!

Η ευκαιρία των «μικρών»!
Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 - 16:20

Ο Ολυμπιακός σήμερα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη που, αν δεν παίξει ο Βεζένκοφ, θα είναι ακόμα πιο αποδυναμωμένος σε σχέση με το ΣΕΦ. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ο Θρύλος καθαρίσει γρήγορα την… μπουγάδα στο ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τα βασικά ατού του και να περάσει στο παρκέ παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος θα δώσει ανάσες στον Ντάνστον και από τον ίδιο εξαρτάται αν ο τεχνικός του θα τον προτιμήσει αντί του Σίμονς. Δεν έχει εξάλλου να ζηλέψει κάτι από τα σέντερ του Άρη ο νεαρός ψηλός των «ερυθρόλευκων». Ένας ακόμα μικρός που μπορεί να αγωνιστεί απόψε είναι ο Αντρέας Χριστοδούλου.

Για τον νεαρό λέγονται πολύ καλά λόγια στο Λιμάνι αναφορικά με την εκτελεστική του ικανότητα. Είναι μία προσθήκη για το μέλλον ο γκαρντ των Πειραιωτών, αλλά αν δεν αγωνιστεί σήμερα, τότε στον ημιτελικό και μετέπειτα στους τελικούς είναι αδύνατον να τον εμπιστευτεί ο Μπαρτζώκας.

Του ταιριάζει και εκείνου ο Άρης, που έχει στις τάξεις του παιδιά που βρίσκονται κοντά στην ηλικία του, και το θέμα είναι αν θα καταφέρει να βρεθεί μαζί με τον φιλαράκο του, Βεζένκοφ, ο οποίος είναι αμφίβολος για τον Μίνιτς.

Διαβάστε επίσης

Κόουτς κάνε ευχέλαιο

Κόουτς κάνε ευχέλαιο

Αρκετά τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά από το ματς με τον Άρη...

Air «Πάπι»!

Air «Πάπι»!

Δείτε το φοβερό κάρφωμα του Ιωάννη Παπαπέτρου στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ...