Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους κορυφαίους ο αρχηγός!

Στους κορυφαίους ο αρχηγός!
Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 - 18:25

Ο Βασίλης Σπανούλης για ακόμη μια χρονιά απέκτησε μια ατομική διάκριση για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Θρύλου, αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων», πέρσι είχε ανακηρυχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, όπου ο Θρύλος κατέκτησε και τον ευρωπαϊκό τίτλο, δεύτερο μάλιστα στη σειρά.

Η διοργανώτρια αρχή, ανακοίνωσε τους δέκα καλύτερους παίκτες, όπως τους ψήφισαν οι προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

Η πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης από τους οποίους θα προκύψει και ο MVP όλης της διοργάνωσης για φέτος, αποτελείται από τους: Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιθ Λάνγκφορντ (Αρμάνι Μιλάνο), Ρούντι Φερντάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).

Η δεύτερη πεντάδα μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, είναι οι Βίκτρο Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νικόλα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Λάσμε (ΠΑΟ) και Ρίκι Χίκμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Διαβάστε επίσης

«Ο Πειραιάς προορισμός»

«Ο Πειραιάς προορισμός»

Ο Σταύρος Ελληνιάδης μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Πειραιά, τον αθλητισμό και τη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή του.

Η ευκαιρία των «μικρών»!

Η ευκαιρία των «μικρών»!

Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Άρη για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δώσει ευκαιρία στο… νέο αίμα της ομάδας.

Κόουτς κάνε ευχέλαιο

Κόουτς κάνε ευχέλαιο

Αρκετά τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά από το ματς με τον Άρη...