Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι πρόεδροι δεν τραμπουκίζουν»

«Οι πρόεδροι δεν τραμπουκίζουν»
Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014 - 13:47

Στη νευρικότητα των παικτών του, αλλά και στη διαιτησία, την οποία μάλλον θα συναντήσει ξανά στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου. Ο κόουτς του Θρύλου ανέφερε πως οι πρόεδροι του συλλόγου δεν πετάνε χαρτονομίσματα και δεν τραμπουκίζουν διαιτητές.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έπαιξε καλά, εμείς ήμασταν νευρικοί και βιαστικοί στην άμυνα και την επίθεση. Έτσι μοιραία η επιθετική μας συγκομιδή ήταν πολύ χαμηλή. Δεν είχαμε καλές επιλογές, δεν είχαμε υπομονή κι αυτό ευνόησε τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Εμείς βιαστήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε ο κόουτς και συνέχισε.

«Γίναμε μάρτυρες για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει. Οι δικοί μας πρόεδροι δεν πετάνε χαρτονομίσματα ούτε τραμπουκίζουν διαιτητές. Οι δύο από τους τρεις διαιτητές, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, είχαν έρθει και πέρσι στο μπρέικ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είδαμε τον Λάσμε να κόβει αντικανονικά την μπάλα και να μη μετρά το καλάθι, είδαμε τον Περπέρογλου να χρεώνεται με φάουλ σε τρίποντο ενώ δεν έχει ακουμπήσει τον Ματσιούλις. Κάναμε τρία φάουλ στα οκτώ δευτερόλεπτα, στον Διαμαντίδη και τον Φώτση, και τελικά δόθηκε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. Αυτό για μένα πιστοποιεί κάποια πράγματα. Δέχτηκα παρατήρηση γιατί είπα στον Τόμιτς να κάτσει κάτω και έφαγα τεχνική ποινή γιατί ο διαιτητής είπε να μη μιλάω και ρώτησα γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πρωτόγνωρα. Ο Μάντζαρης έπαιξε οκτώ λεπτά κάνοντας πέντε φάουλ».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε: «Η δουλειά μας είναι να παίζουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από τη διακοπή».

Τέλος, για τον αγώνα της Τετάρτης ανέφερε. «Θα μιλήσουμε πολύ, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας εκεί. Δεν έχουμε χάσει εύκολα εκεί, όλα κρίνονται σε μία απόφαση, σε λεπτομέρειες… Ελπίζουμε να είναι ίδιες οι συνθήκες εκεί, αν και αμφιβάλω».

Διαβάστε επίσης

Σπανούλης-«Πριντ» on camera

Σπανούλης-«Πριντ» on camera

Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης ήταν από τους πρωταγωνιστές του βίντεο της Ευρωλίγκας.

Στο ύψος του ο κόσμος

Στο ύψος του ο κόσμος

Ο τεράστιος κόσμος του Ολυμπιακού έκανε ό,τι μπορούσε και τραγουδούσε από την αρχή έως το τέλος του αγώνα.