Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ κερδίσατε τη Ρεάλ!

Εδώ κερδίσατε τη Ρεάλ!
Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014 - 14:10

Η Ρεάλ έκανε το λάθος να επιλέξει την ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου να προκριθεί στο Final 4. Και γράφεται λάθος, διότι αφενός η ιστορία έχει αποδείξει πως τέτοιες ενέργειες πληρώνονται ακριβά και αφετέρου επειδή έχασε στον τελικό από τη Μακάμπι. Το θέμα με τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πως ο Θρύλος κατάφερε να την κοιτάξει στα μάτια και να την κοντράρει.

Την κέρδισε δύο φορές στο ΣΕΦ και ίσως αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός, να περνούσε αυτός. Βέβαια, η Ρεάλ ήταν υπερηχητική εκείνη την περίοδο και δύσκολα θα βρισκόταν κάποια ομάδα στον δρόμο της να τη σταματήσει, αλλά ο Ολυμπιακός ύψωσε όσο πιο ψηλά εμπόδια μπορούσε.

Αφού λοιπόν ρε μάγκες κοιτάξατε στα μάτια την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης φέτος, στον βάζελο θα κολλήσετε; Καλά τα είπαν χθες οι Αγγελόπουλοι πως ενώ έχουν κατακτήσει Ευρωλίγκες, υπάρχουν εδώ ρέφερι που κάνουν τα δικά τους, αλλά πιστέψτε το. Το ΟΑΚΑ αλώθηκε, δεν υπάρχει πια η παράδοση και από τη στιγμή που υποκλίθηκε ολόκληρη Ρεάλ, άρα ο βάζελος, που δεν έχει καμία σχέση με ομάδα, είναι εύκολο να κατατροπωθεί.

Διαβάστε επίσης

Εριστικοί!

Εριστικοί!

Λάσμε, Γκιστ, Φώτση και Λουκάκο, ερχόμαστε την Τετάρτη. Ερχόμαστε για να μας δείτε από την καλή.