Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία να γράψουν ιστορία!

Ευκαιρία να γράψουν ιστορία!
Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014 - 22:15

Αν είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό ως σύλλογο, είναι η ψυχή και το πάθος που μπορεί να βγάλει στον οποιοδήποτε η φανέλα αυτής της τεράστιας ομάδας! Μόνο αν σκεφτούν έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αύριο ελπίδες στο ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος. Μόνο αν τυχόν καταλάβουν πως αν παίξουν... Ολυμπιακά, τότε μπορούν να νικήσουν ακόμη και τους διαιτητές, όπως άλλωστε έχουν πράξει σε προηγούμενα χρόνια οι Πειραιώτες.

Και παράλληλα, θα πρέπει κάποιος να βρεθεί και να βάλει στο κεφάλι των παικτών του Θρύλου πως με νίκη τους αύριο στο ΟΑΚΑ θα γράψουν ιστορία! Θα έχουν καταφέρει να πάρουν τον πιο μάγκικο τίτλο, καθώς θα έχουν «σπάσει» δύο φορές την έδρα του ΠΑΟ που έχει πλεονέκτημα έδρας σε αυτούς τους τελικούς. Και πολύ περισσότερο θα έχουν καταφέρει να πάρουν το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να νικήσουν σε πλέι οφ τον ΠΑΟ από το 1993 και το κατάφεραν την περασμένη Πέμπτη (για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ).

Δεν είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν οι Πειραιώτες, άλλωστε το έχουν αποδείξει ότι έχουν καλύτερη ομάδα από τους «πράσινους». Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν καλά πως αν αύριο καταφέρουν να πάρουν το «διπλό», δεν θα έχουν απλά κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά θα έχουν σπάσει μία κακοδαιμονία που κυνηγάει την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και θα γράψουν ιστορία!

Αυτή είναι η αλήθεια, αρκεί όμως να υπάρξει και κάποιος που θα μπορέσει να το περάσει αυτό στο μυαλό των παικτών και να φανεί μέσα στο παρκέ πως θα το έχουν καταλάβει.

Διαβάστε επίσης

Δικαίωση Αγγελόπουλων

Δικαίωση Αγγελόπουλων

Λίγες ημέρες μετά από το αίτημα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τραυματίστηκε παίκτης της Εθνικής Νέων...