Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξεχνούν

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξεχνούν
Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 - 12:34

Μπορεί να μην διαθέτει δικό του λογαριασμό στο facebook όμως μία φωτογραφία αρκεί ώστε να γραφτούν 1000 λέξεις για την αγάπη του κόσμο προς το πρόσωπο του. Με το που ανέβηκε στην σελίδα με το όνομα «Βασίλης Σπανούλης» η εικόνα του αρχηγού με την δήλωση του μετά τον πέμπτο τελικό «στον αθλητισμό πρέπει να μάθεις να ζεις και με τις καλές και με τις κακές στιγμές και να είσαι δυνατός.

Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να βγαίνεις μπροστά και για αυτό αναλαμβάνω εγώ όλη την ευθύνη» έγινε χαμός από τα μηνύματα συμπαράστασης από τους ΓΑΥΡΟΥΣ. «Εδώ θα συνεχίσεις», «Δεν ξεχνάμε», «έτσι είναι οι αρχηγοί», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού που δεν μπορούν να σκεφτούν τους «ερυθρόλευκους» δίχως τον φυσικό τους ηγέτη.

Μία τρανή απόδειξη πως οι οπαδοί αυτής της ομάδας δεν έχουν κοντή μνήμη όπως οι υπόλοιποι των υπολοίπων που δεν λογαριάζουν τις σημαίες και τους αφορίζουν από την μια στιγμή στην άλλη. Οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν τον Σπανούλη και παρά το κακό κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών από το χαμένο πρωτάθλημα δεν ξεχνούν όσα τους έχει χαρίσει τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης

Έκλεισε τον... γενικό!

Έκλεισε τον... γενικό!

Ο Κώστας Παπανικολάου φιλοδώρησε με δύο μεγαλοπρεπέστατες τάπες τους παίκτες της Βαλένθια.