Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήξεις, αφήξεις από Λοτζέσκι

Ήξεις, αφήξεις από Λοτζέσκι
Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 - 00:47

Αρκετά αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του εμφανίστηκε ο Ματ Λοτζέσκι, ύστερα από την ανάρτηση που έκανε στο Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, ο Βελγοαμερικανός παίκτης του Θρύλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκφράζοντας την απογοήτευση του για την έκβαση της φετινής σεζόν.

Αυτό που έγραψε λοιπόν, μπορεί να ερμηνευτεί ακόμα και ως αντίο. Πρέπει να σημειωθεί, πως ο παίκτης έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, το οποίο όμως μπορεί να λυθεί, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δώσει ένα μικρό ποσό στον Λοτζέσκι.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Ματ:

«Η σεζόν πέρασε και τελείωσε με απογοήτευση. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία και την Ελλάδα για τη συναρπαστική εμπειρία. Τελείωσε».

Ύστερα από το πρώτο «τιτίβισμα» του, ο Ματ Λοτζέσκι, θέλησε να διευκρινίσει τα λεγόμενα του, τονίζοντας πως δεν εννοούσε κάτι αναφορικά με το μέλλον του, με ένα δεύτερο «τιτίβισμα».

Ο ίδιος, λίγα λεπτά αργότερα, τόνισε πως δεν αναφέρεται στο τι θα κάνει και που θα αγωνίζεται του χρόνου, αλλά στο γεγονός πως τελείωσε η φετινή αγωνιστική χρονιά.

Διαβάστε επίσης