Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάζει» Λαφαγέτ

«Κοιτάζει» Λαφαγέτ
Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014 - 09:22

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό μετά το χαμένο πρωτάθλημα, κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» φέρεται ότι έχουν υπόψη τους μερικές περιπτώσεις παικτών σε περίπτωση που… στραβώσει το οτιδήποτε με κάποιον παίκτη από το τωρινό ρόστερ.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο γκαρντ της Βαλένθια που φέτος είχε μία γεμάτη σεζόν στην ACB με τις «νυχτερίδες». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportando.com» οι Πειραιώτες κοιτάζουν τον 30χρονο Αμερικανό ως τον αντικαταστάτη του Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών τραυματίστηκε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον έχει ξεκινήσει αποθεραπεία για την επιστροφή του στα παρκέ. Ο Λο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο στο μεγάλο Λιμάνι, αλλά τούτη τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να πει κανείς για το αν θα μείνει ή όχι στους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν την περίπτωση Λαφαγέτ, εάν το συμβόλαιο του Λο λυθεί και δεν μείνει του χρόνου στους Πειραιώτες.

Στα στατιστικά του Λαφαγέτ είναι αρκετά καλά, καθώς είχε 8 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ενώ, στα 4 παιχνίδια των πλέι οφ είχε ποσοστό 11,3 πόντους ανά παιχνίδι, 2,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στις ΗΠΑ

Επιστρέφει στις ΗΠΑ

Ο Ματ Λοτζέσκι επιστρέφει σπίτι του το Σάββατο και αυτό τον έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Η ψυχή του αθλητή

Η ψυχή του αθλητή

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ψυχολογικό πρόβλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως και όλη η ομάδα.