Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήξερα ότι θα γίνω καλύτερος»

«Ήξερα ότι θα γίνω καλύτερος»
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 - 23:25

Για τα σχέδια που έχει με τον Ολυμπιακό, μίλησε κατά την παρουσία του σε καμπ στο Τρεβίζο ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο νεαρός χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή του στο ΝΒΑ, υπογράμμισε πως θέλει τίτλους με τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε πως ήξερε ότι ερχόμενος στον Πειραιά θα γινόταν καλύτερος.

«Είναι το όνειρό μου να πάω στο ΝΒΑ, είναι κάτι που πάντα ήθελα, πήρα την απόφαση στα 15 μου να πάω σε σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό, είναι η ομάδα μου, έχω συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Αλλά είναι ένα όνειρο που θέλω να γίνει πραγματικότητα», ανέφερε ο νεαρός και συνέχισε.

«Φέρνω ενέργεια στην ομάδα. Μου αρέσει να είμαι ανταγωνιστικός και να παίζω γρήγορα. Το μεγαλύτερο πράγμα για μένα είναι να νικάω. Νιώθω ότι σε όποια ομάδα παίζω, αν κάνω αυτά που πρέπει για να νικήσει... είναι το μεγαλύτερο πράγμα για μένα. Θέλω τρόπαια κι αν βοηθάει την ομάδα μου να φτάνει σε τίτλους, είναι το καλύτερο για μένα. Δεν άρχισα καλά τη χρονιά, γιατί έσπασα τη μύτη μου, μετά είχα πρόβλημα με τη μέση. Δούλεψα πολύ σκληρά, με περισσότερες προπονήσεις, μετά πήρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι ευκαιρίες. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν».

Τέλος, για την επιλογή του να αφήσει το Τέξας και να έρθει στην Ελλάδα, σημείωσε. «Δεν ήθελα να αφήσω τις σπουδές μου, έπρεπε να θέσω προτεραιότητες όμως, δεν ήταν θέμα το οικονομικό, αλλά ήθελα να παίξω και να πάρω ευκαιρίες για να εξελιχθώ. Στον Ολυμπιακό ήξερα ότι θα γίνω καλύτερος κι ότι θα έχω μέλλον. Δεν έχει σημασία για το ΝΒΑ, όποιος κι αν είμαι ό,τι κι αν κάνω. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Πήρα την απόφαση. Έπρεπε να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορούσα και με βοήθησε. Ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία της Ευρωλίγκας πριν από τα υπόλοιπα παιδιά του Πανεπιστημίου. Ήμουν 19 όταν έπαιξα κόντρα στη Ρεάλ. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος».

Διαβάστε επίσης

«Επιστρέφει ο Χάινς»

«Επιστρέφει ο Χάινς»

Λιθουανικό δημοσίευμα σημειώνει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει ο Αμερικανός στον Ολυμπιακό.

Σενάριο για Καϊμακόγλου

Σενάριο για Καϊμακόγλου

Ο Έλληνας φόργουορντ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Θρύλου, σύμφωνα με γνωστό Σέρβο δημοσιογράφο.