Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά τον κόουτς... Περπέρογλου

Μετά τον κόουτς... Περπέρογλου
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 - 23:30

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραμείνει κανονικά στο πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική σεζόν, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

Οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στηρίζουν τον Έλληνα τεχνικό και μαζί του θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τους Πειραιώτες στις επιτυχίες. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον θα ρίξουν όλο το… βάρος στον καταρτισμό του ρόστερ με την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου να είναι αυτή που θα απασχολήσει πρώτη.

Πρόθεση των ανθρώπων του Θρύλου, είναι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στο Λιμάνι, παρά την πολύ καλή πρόταση που έχει δεχθεί από Τουρκία μεριά και συγκεκριμένα από την Αναντόλου Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ως εκ τούτου, θα προταθεί στον «Πέρπε» να μειωθούν οι ετήσιες απολαβές κι αν δεχτεί θα συνεχίσει στους Πειραιώτες. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης από τη νέα σεζόν.

Εάν ο Περπέρογλου αποχωρήσει, τότε ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει διάφορες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα αναπληρώσουν το κενό που θα αφήσει ο έμπειρος φόργουορντ.

Διαβάστε επίσης

Σε καλό κλίμα με «Πέρπε»

Σε καλό κλίμα με «Πέρπε»

Εχουν ήδη μιλήσει Ολυμπιακός και Περπέρογλου και αναμένεται δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.