Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ισπανοί... ορέγονται Σπανούλη

Οι Ισπανοί... ορέγονται Σπανούλη
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 - 00:30

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει γίνει και πάλι… μήλον της έριδος για τους Ισπανούς! Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού μετά το τέλος των τελικών της Α1 μπάσκετ και το χαμένο πρωτάθλημα του Θρύλου, ήταν απογοητευμένος και δυσαρεστημένος με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και την σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Τύπο και μερίδα φιλάθλων των «ερυθρόλευκων», και είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από το μεγάλο Λιμάνι.

Ωστόσο, σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα όπου ο κορυφαίος γκαρντ της Ευρώπης «καθάρισε» το μυαλό του και σκέφτηκε πιο ώριμα, φέρεται ότι θα παραμείνει στους Πειραιώτες και θα τιμήσει και με το παραπάνω το κλειστό διετές συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό! Έτσι, λοιπόν, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον πειραϊκό σύλλογο.

Όμως, τα ισπανικά ΜΜΕ και κατ’ επέκταση οι Ισπανοί έχουν διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, η «Mundodeportivo.com» επικαλείται την απογοήτευση του Έλληνα γκαρντ για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό μπάσκετ και το γεγονός ότι δέχθηκε κριτική από τον Τύπο και τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», αλλά και άλλες λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει τα εξής: Πρώτον, ότι υπήρξε ραντεβού του Σπανούλη με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά τους τελικούς, στο οποίο τους ζήτησε να τον αφήσουν να φύγει! Η απάντηση που εισέπραξε σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν αρνητική!

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, ενώ η εφημερίδα, αναφέρει επίσης, πως ο Σπανούλης κατηγορεί τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για το ότι δεν προστατεύουν την ομάδα από το παρασκήνιο που υπάρχει στην Ελλάδα. Παράλληλα, ότι δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους που τον έκαναν να ανανεώσει για τρία χρόνια. Μία από αυτές όπως αναφέρει η «Mundodeportivo.com», είναι να έχει λόγο στις μεταγραφές που κάνει ο Θρύλος…

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα εξελίξεων!

Εβδομάδα εξελίξεων!

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ θα έχει ο Σπανούλης και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει.

Ποίηση σε κίνηση

Ποίηση σε κίνηση

Η θεσπέσια επίθεση των Σπερς στα πρώτα 17,5 λεπτά και το τρίποντο του κυνισμού από τον Μάρκο Μπελινέλι.

Τι ισχύει με Λο!

Τι ισχύει με Λο!

Οι λόγοι που ο Αμερικανός μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού.