Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζει Μενσά Μπονσού!

Κοιτάζει Μενσά Μπονσού!
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - 13:06

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ήταν ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε φέτος από τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε και επίσημα την Κυριακή το απόγευμα. Πλέον οι Πειραιώτες βάζουν… πλώρη για την απόκτηση ενός ψηλού και ο Μενσά Μπονσού μοιάζει ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για να πλαισιώσει τον Μπράιαντ Ντάνστον στη ρακέτα του Θρύλου!

Οι αποχωρήσεις των Σέντρικ Σίμονς και Μίρζα Μπέγκιτς μοιάζουν σχεδόν σίγουρες και ο Βρετανός σέντερ ο οποίος την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων».

Ο Μπονσού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακού, είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για έναν ψηλό (2,06μ.) που είναι αρκετά αλτικός, με γρήγορα πόδια και με έφεση στο ριμπάουντ, στοιχεία που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού (που είναι το πλήρες όνομά του) έγινε γνωστός στους ΓΑΥΡΟΥΣ μετά το επεισόδιο που είχε με τους Μπέγκιτς και Πρίντεζη στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατά τον περασμένο Οκτώβρη.

Δείτε τον Μενσά Μπονσού εν δράσει:

Διαβάστε επίσης

Επιμένει για Ντιλέινι

Επιμένει για Ντιλέινι

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει μόνο στην απόκτηση του Λαφαγιέτ, αφού θέλει και δεύτερο γκαρντ.

Λαφαγιέτ και επίσημα!

Λαφαγιέτ και επίσημα!

Ο Αμερικανός γκαρντ ανακοινώθηκε και επίσημα και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο.

Μαθήματα από Γκατζούλη

Μαθήματα από Γκατζούλη

Μάγεψε 400 προπονητές ο γυμναστής του Ολυμπιακού, στο Διεθνές Σεμινάριο Θεσσαλονίκη 2014 υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ.