Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο στόχαστρο του Θρύλου

Στο στόχαστρο του Θρύλου
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 - 05:15

Την περίοδο που ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αντιμετώπιζε πρόβλημα στην μέση του και υπήρχε έντονη φημολογία γύρω από το αν θα μπορέσει να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Αντρε Σμιθ της Βενέτσια χωρίς όμως επιτυχία. Εντέλει οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν στην περίπτωση του Τζαμάριο Μουν με την συνέχεια να είναι γνωστή και τον 33χρονο Αμερικανό να φεύγει μετά από δύο μήνες περίπου παραμονής στην χώρα μας.

Μισό χρόνο μετά ο Θρύλος σκέφτεται πολύ σοβαρά τον φόργουορντ της Βενέτσια που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Ιταλούς ως αντικαταστάτη και πάλι του Πέτγουεϊ. Μέχρι τις 15 Ιουλίου μπορεί να ανανεωθεί η σύμβαση του «Air Georgia», με τον Σμιθ να διαθέτει τα στοιχεία που ο Μπαρτζώκας ψάχνει για την θέση του στηρίγματος του Πρίντεζη. Εξάλλου όπως σας είχαμε ειδοποιήσει από τον ΓΑΥΡΟ παρότι ο Πέτγουεϊ δεν τα πήγε άσχημα φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν στην αγορά ένα «τεσσάρι» που να έχει κινήσεις κοντά στο καλάθι και παράλληλα να είναι καλός στα ριμπάουντ.

Επιστρέφοντας και πάλι στον Σμιθ και μόνο κοιτάζοντας τα νούμερα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα φέτος μπορεί κανείς να… ζαλιστεί. Με την φανέλα της Βενέτσια ο 29χρονος 2,02 ύψους φόργουορντ είχε 17,4 πόντους σε κάθε ματς με αρκετά ενδιαφέροντα ποσοστά. Ο Αμερικανός τελείωσε την σεζόν με 62% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 69% στις βολές, ενώ κατέβαζε παράλληλα 7,2 ριμπάουντ και έδινε 2 ασίστ ανά αγώνα.

Δεν έχει την αθλητικότητα του Μπρεντ, όμως είναι άκρως μπασκετικός. Εχει χαμηλό κασέ και η ευκολία και οι τρόποι που σκοράρει έχουν δελεάσει τον Μπαρτζώκα, του οποίου έχει «γυαλίσει» εδώ καιρό. Δεν θα φανεί περίεργο αν οι «ερυθρόλευκοι» προχωρήσουν παραπάνω το ενδιαφέρον τους για τον Σμιθ, αν και αυτήν την στιγμή υπάρχουν άλλα φλέγοντα θέματα προς επίλυση.

Δείτε στιγμιότυπα του Σμιθ με την Βενέτσια

Διαβάστε επίσης

«Άλλον αέρα...»

«Άλλον αέρα...»

Δείτε βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η ΚΑΕ Ολυμπιακός και δείχνει μερικούς από τους παίκτες του Θρύλου, αλλά και τον προπονητή, να μιλούν για τη συνεργασία της ομάδας με γνωστή τράπεζα.