Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον σωστό δρόμο ο Θρύλος!

Στον σωστό δρόμο ο Θρύλος!
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - 01:38

Δυναμικό «μπάσιμο» έχουν κάνει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι προχώρησαν στην απόκτηση των Λαφαγιέτ και Μενσά-Μπονσού. Αμφότεροι, αναμένεται να πλαισιώσουν την ομάδα του χρόνου και με τις μεταγραφές τους ο Ολυμπιακός έχει γίνει πάρα πολύ δυνατός σε θέσεις που «πονούσε». Σημαντικές κινήσεις αυτή την περίοδο για την ομάδα, που μάλλον θα εξακολουθήσει να πορεύεται κατ' αυτόν τον τρόπο.

Για να γίνουμε πιο ακριβείς, στόχος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ είναι να έχει πλαισιωθεί το ρόστερ για την επόμενη σεζόν, έως τις 30 Ιουνίου. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν άπλετο χρονικό διάστημα μετά να μάθουν τα συστήματα, τις τακτικές, αλλά και ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Με τη διοίκηση λοιπόν να έχει την 30ή Ιουνίου ως την καταληκτική ημερομηνία για κάποια πράγματα, σημαίνει πως οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες από ανακοινώσεις. Είτε ανανεώσεων είτε αποκτήσεων, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και μερικά άλλα νέα μετά την 30ή του μηνός.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν τα ντραφτ...

Ξεκινούν τα ντραφτ...

Ξεκινάνε τα ντραφτ του ΝΒΑ, μια απόφαση που αλλάζει το μέλλον μίας ομάδας αλλά και ενός παίκτη.

Η εμπειρία ξεχειλίζει!

Η εμπειρία ξεχειλίζει!

O Θρύλος έπαθε και έμαθε και πλέον κοιτάει παίκτες με παραστάσεις στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο, γήπεδα.