Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ντραφτ του έδειξαν Πειραιά

Τα ντραφτ του έδειξαν Πειραιά
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 - 18:01

Στο Μπρούκλιν ήταν τα ντραφτ της επόμενης σεζόν του ΝΒΑ με τον Ολυμπιακό να έχει δύο μέτωπα να τον απασχολούν. Τα δικαιώματα του Παπαπέτρου και η επιλογή των Χιούστον. Γιατί όμως του ένοιαζαν οι Τεξανοί;

Ξεκινώντας από το πρώτο, ο Ελληνας φόργουορντ δεν είδε το όνομα του ανάμεσα στις επιλογές των ομάδων της λίγκας, όμως αυτό δεν λέει τίποτα γιατί έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να κάνει το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του.

Αναφορικά τώρα με τους Ρόκετς, εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η φημολογία πως ο Τζέρεμι Λιν θα αποτελέσει παρελθόν για τους Τεξανούς, ώστε να ανοίξει περισσότερο το salary cap και ταυτόχρονα να μπορέσουν να κυνηγήσουν έναν εκ των Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Αντονι, την ώρα που για βασικό πόιντ γκαρντ προορίζεται ένας παλιός μας γνώριμος, ο Πάτρικ Μπέρβερλι.

Που κολλάει ο Ολυμπιακός όμως εδώ; Σε περίπτωση που ο Λίν αφήσει το Χιούστον τότε θα μείνει μία θέση κενή στον «άσο» και ο Μάλκολμ Ντιλέινι ευελπιστεί να είναι αυτός ο επικρατέστερος. Πάντως το βράδυ της Πέμπτης στο Μπρούκλιν οι Ρόκετς επέλεξαν τον γκαρντ Νικ Τζόνσον, κίνηση που δείχνει πως το… όνειρο του Αμερικανού πρέπει να περιμένει για λίγο καιρό ακόμα αφού η θέση του αντί Λιν (εάν πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή) θα καταλήξει στο νεαρό γκαρντ.

Ο Ντιλέινι λοιπόν αναφορικά με το ΝΒΑ μοιάζει να χάνει όποια ελπίδα του έχει απομείνει, ενώ η Μπάγερν έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της κάνοντας του νέα πρόταση την οποία απέρριψε. Ο Αμερικανός ψάχνει μία πρόκληση στην καριέρα του και ταυτόχρονα θέλει το κλαμπ που θα αγωνιστεί να είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός του έχει χτυπήσει την πόρτα και αναμένεται και ο Γιώργος Μπαρτζώκας να προσπαθήσει να τον πείσει ώστε να πιάσει… Λιμάνι. Ο τεχνικός του Θρύλου τον έχει στην κορυφή των προτιμήσεων του και θα κάνει ότι μπορεί για να αποσπάσει το ναι. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) για τον Ντιλέινι, ώστε σε περίπτωση που δεν υπάρξει «γάμος», ο Ολυμπιακός να επικεντρωθεί στις άλλες λύσεις (βλέπε Κάρλον Μπράουν, Ρίκι Χίκμαν ή και Τζαμόν Γκόρντον).

Διαβάστε επίσης