Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O σκοπός της ένστασης

O σκοπός της ένστασης
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 - 16:00

Ο κόσμος δεν αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στο άκουσμα της ένστασης του Ολυμπιακού για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ. Πράγμα λογικό καθότι αυτό που τον ένοιαζε ήταν η νίκη και αυτή χάθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μαρούσι.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως έπραξαν αυτό που όφειλαν βάσει κανονισμών. Η ένσταση είχε να κάνει με την παρουσία στο ΟΑΚΑ στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, του τιμωρημένου από την ΕΦΙΠ για επτά μήνες έκπτωτου προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Προσέξτε. Όχι για τους οπαδούς που βρέθηκαν στο κλειστό, γιατί ακούστηκε και αυτό, πράγμα που δεν ισχύει.

Παράλληλα στο Λιμάνι δεν ενδιαφέρονται να πάρουν τη νίκη στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός έχασε στο παρκέ και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φέρουν την ευθύνη βαρέως και παραδέχονται πως έχασαν από δικά τους λάθη. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ορισμένα πράγματα.

Υπήρχε κάποια ξεκάθαρη ανομία στον προημιτελικό του Κυπέλλου και στον Πειραιά δεν πρόκειται να την αφήσουν έτσι να περάσει. Θα την κυνηγήσουν όπως μπορούν και όπως τους δίνει την δυνατότητα ο πειθαρχικός κώδικας. Με βάση των κανονισμών ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση 2 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο του μηδενισμού το οποίο θα δώσει σε αυτή την περίπτωση τη νίκη στον Ολυμπιακό και την πρόκριση στα ημιτελικά Κυπέλλου. Δεν την θέλουν αυτή όμως στο Λιμάνι . Το μέλημα είναι καθαρά να υπάρξει τιμωρία σε κάθε ανομία. Το αποτέλεσμα γράφτηκε στο παρκέ και πλέον δεν αλλάζει.

Διαβάστε επίσης

Σούπερ Αρόγιο

Σούπερ Αρόγιο

Ο Πορτορικάνος γκαρντ οδήγησε με 23 πόντους και 8 ασίστ την Γαλατά στο 94-85 επί της Ουσάκ Σπορτίφ.