Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Και τους διαιτητές...»

«Και τους διαιτητές...»
Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015 - 02:03

Ιδανικότερο «ποδαρικό» στο 2015 , αλλά και στη φάση του Top-16 δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας έναν σεληνιασμένο Οθέλο Χάντερ, και τον Βασίλη Σπανούλη στην πιο εγκεφαλική και ώριμη εμφάνιση της μέχρι τώρα θητείας του στην ομάδα, έφτασαν σε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της φορμαρισμένης Ουνικάχα Μάλαγα με 61-69, η οποία τους βάζει σε ρόλο αφεντικού στην προσπάθειά τους για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Ο δρόμος για τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως δεν ήταν στρωμένος με …ροδοπέταλα. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό, γιατί συνάντησαν εχθρική διαιτησία, με τον Λαμόνικα κυριολεκτικά να τα …βλέπει όλα πράσινα και να καταλογίζει με ιδιαίτερη ευκολία φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού στέλνοντας στους Ισπανούς στη γραμμή των ελεύθερων βολών…

Ήταν τόσο προκλητική η διαιτησία σε σημείο τέτοιο, όπου να εξοργίσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο! Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν άντεξε και στα τελευταία λεπτά σ’ ένα από τα τάιμ άουτ που πήρε, φώναξε στους παίκτες του ότι θα νικήσουν και τους διαιτητές σε μία προσπάθεια να τους ηρεμήσει το μυαλό και να τους δώσει την δυνατότητα να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στους εαυτούς τους.

Δείτε το σχετικό video

Διαβάστε επίσης

Ρεκόρ με τον Θρύλο

Ρεκόρ με τον Θρύλο

Την πιο «μεστή» του φετινή εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ενοχλήσεις ο Λαφαγιέτ!

Ενοχλήσεις ο Λαφαγιέτ!

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του...