Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέος χορηγός στην ΚΑΕ

Νέος χορηγός στην ΚΑΕ
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015 - 19:05

Νέο χορηγό έχει από σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μιας και ανακοίνωσε τη συμφωνία με την «MARINE TOURS». Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη της εταιρείας MARINE TOURS στο Χορηγικό Πρόγραμμα στην κατηγορία του Official Travel Agency!

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας απο τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ν.Α. Ευρώπης, η Marine Tours εντάχθηκε στην ευρύτερη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η Marine Tours, μια εταιρεία με μακρά παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, προχωρά δίπλα στον Ολυμπιακό, την ομάδα του Πειραιά που έφτασε ως την κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου και αποτελεί πλέον ένα διεθνές αθλητικό και εμπορικό brand.

Είμαστε σίγουροι ότι η κοινή πορεία μας και η δυναμική του Χορηγικού Προγράμματος του Ολυμπιακού, θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της Marine Tours τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς!».

O κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Marine Tours δήλωσε: «Η Μarine Τours και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μοιράζονται κοινές αξίες και αρχές όπως το πάθος για διάκριση και διαρκή άνοδο, η εστίαση στην ευγενή άμιλλα, η ομαδικότητα και ο σταθερός προσανατολισμός προς το καλύτερο.Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακος, με την οποία μας συνδέουν τόσα πολλά και η οποία μας έχει κάνει αλλά και αναμφισβήτητα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους εντός και εκτός συνόρων!".

Σχετικά με τη Marine Tours

H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.

Η εταιρία το 2013 έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των ?200.000.000, ενώ έχει ήδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμού διεθνούς κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel) όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και συνεδρίων.

Για την Marine Tours, η Εταιρική Υπευθυνότητα σηματοδοτεί την βαθύτερη ανάγκη του να κάνει όχι απλά «το σωστό», αλλά να συμπεριφέρεται ως οργανισμός υπεύθυνα, απέναντι στην κοινωνία. Περίτρανη απόδειξη της δέσμευσής της να συμβάλει ενεργά στην ευημερία των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, αποτελούν τα απτά αποτελέσματα που φέρει στους στρατηγικά επιλεγμένους πυλώνες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: περιβάλλον, παιδιά, εκπαίδευση και αθλητισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.marinetours.gr».

Διαβάστε επίσης

«Δέκα εκατ. views»

«Δέκα εκατ. views»

To φράγμα των δέκα εκατ. views έσπασε το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube.