Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι μεγάλος σύλλογος»

«Είναι μεγάλος σύλλογος»
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 - 13:15

Ο Θρύλος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή αγωνιστική χρονιά, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στη διοργάνωση της Ευρωλίγκας, έχοντας καταφέρει να γίνει πολλές φορές πρώτο θέμα συζήτησης, με τις μεγάλες νίκες του.

Μάλιστα, όταν ακόμα και οι ίδιοι οι αντίπαλοί σου αναγνωρίζουν την δύναμή σου σαν ομάδα, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλος είναι σαν μέγεθος ο Ολυμπιακός.

Χαρακτηριστικές, ήταν και οι δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ στην κάμερα της Nova, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θρύλο.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια, είναι μεγάλος σύλλογος, έχουν κερδίσει δύο φορές στη σειρά την Euroleague και είναι σημαντικό που μαζί μας, η Ελλάδα έχει δύο ομάδες να την αντιπροσωπεύουν στο F4 κάθε χρόνο. Αυτές οι δύο ομάδες κάθε χρόνο προσπαθούν να κερδίσουν την Euroleague και για αυτό όλοι σέβονται την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

Κερδίστε!

Κερδίστε!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα στον αγώνα με την Εφές.

«Περιμένουμε τον Σπανούλη»

«Περιμένουμε τον Σπανούλη»

Στην εκτίμηση ότι περιμένει τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του προχώρησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στους 37 σταμάτησε ο Μουράτος!

Στους 37 σταμάτησε ο Μουράτος!

Φοβερή εμφάνιση από το νεαρό γκαρντ στη νίκη των Εφήβων με 75-54 επί του ΑΟΠ Φαλήρου υπό το βλέμμα των συμπαικτών του στην αντρική ομάδα.