Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

«Να δώσουμε το κάτι παραπάνω»
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015 - 19:12

Ο αυριανός αγώνας του Θρύλου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, θεωρείται και είναι αρκετά σημαντικός, αφού ο Ολυμπιακός κυνηγάει τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρά τα αρκετά προβλήματα, με κορυφαίο φυσικά την απουσία του αρχηγού και ηγέτη, Βασίλη Σπανούλη, καλούνται να παλέψουν για τη μεγάλη νίκη, κάτι για το οποίο είναι απόλυτα έτοιμοι.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για τη Ρωσία, μίλησε για τον αγώνα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, στη νίκη επί της Εφές στο ΣΕΦ, εστίασε στο που πρέπει να προσέξουν αυτός και οι συμπαίκτες του, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και πολλά άλλα που έχουμε παίξει στο παρελθόν. Το ζητούμενο για εμάς είναι πως θα παίξουμε εμείς, σύμφωνα με το πλάνο των προπονητών μας. Σίγουρα η απουσία του Βασίλη είναι πάρα πολύ σημαντική, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Πρέπει να ζήσουμε χωρίς τον Σπανούλη, τώρα ξέρουμε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν εύκολα καλάθια, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη που θα τους φέρουν αιφνιδιασμούς και εύκολους πόντους και γενικά πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ».

Διαβάστε επίσης

«Τελικός με Ολυμπιακό»

«Τελικός με Ολυμπιακό»

Στην κρισιμότητα που κρύβει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης.

«Σήμα κατατεθέν»

«Σήμα κατατεθέν»

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αντρέι Κιριλένκο.

«Κρυφό χαρτί» για ΤΣΣΚΑ

«Κρυφό χαρτί» για ΤΣΣΚΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπορεί να γίνει το μεγάλο «όπλο» του Γιάννη Σφαιρόπουλου κόντρα στους Ρώσους.