Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δώρο πρωτιάς από Λαμποράλ!

Δώρο πρωτιάς από Λαμποράλ!
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 - 03:16

Σε περίπατο μετέτρεψε η Λμαποράλ Κούτσα την αναμέτρηση με την Φενερμπ[αχτσε/Ούλκερ. Οι Βάσκοι που έπαιζαν το … μέλλον τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διέλυσαν με 93-76 την τουρκική ομάδα και επέτρεψαν στον Ολυμπιακό με ενδεχόμενη νίκη του στην Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρεθεί στην κορυφή του ΣΤ’ Ομίλου!

Οι Βάσκοι με αυτόν τον θρίαμβο διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηης της τέταρτης θέσης, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να προκριθεί στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι τα περίμεναν όλα από τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, αλλά ως εκεί…

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε τρομερή βραδιά τους Μάικ Τζέιμς, Άνταμς και Σαν Εμετέριο, μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μάλιστα στο 14’ βρέθηκαν να προηγούνται 37-20., δείχνοντας στους αντιπάλους τους ότι είναι το απόλυτο αφεντικό και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασαν με εμφατικό τρόπο στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 42-29, 61-47, 93-76.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, μπορείς!

Θρύλε, μπορείς!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ (19:45, live από το gavros.gr, ΕΡΤ2), με τον Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αγραβάνη, Αθηναίου και Παπανικολάου.

«Σήμα κατατεθέν»

«Σήμα κατατεθέν»

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αντρέι Κιριλένκο.