Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οφείλει να ρισκάρει»

«Οφείλει να ρισκάρει»
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 - 16:20

Την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία θέλει τη νίκη για να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Ένας πρώην παίκτης του Θρύλου, ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για το σημερινό παιχνίδι και ανέφερε πως η ομάδα θα πρέπει να ρισκάρει για να έρθει η νίκη.

«Γενικά θα είναι εντελώς διαφορετικό το επίπεδο και το ματς στη Μόσχα από ό,τι ήταν το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ανακόψει τη δημιουργία των Ρώσων, να μαρκάρει σωστά τους κοντούς της ΤΣΣΚΑ και να μην τους δώσει χώρο για να δράσουν. Όσο για τους ψηλούς; Είναι παίκτες που δεν μπορούν από μόνοι τους να δημιουργήσουν φάση για τον εαυτό τους και περιμένουν τις σωστές πάσες για να σκοράρουν. Αυτό πρέπει να ανακόψει ο Ολυμπιακός όπως έκανε και στο ΣΕΦ και στο τέλος περιορίστηκαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Θρύλου και συνέχισε.

«Στην άμυνα πρέπει ο Ολυμπιακός να κλείσει τους χώρους προς τη ρακέτα. Ας πάρουν σουτ, που αυτά είναι και στη μέρα της ομάδας του Ιτούδη. Δεν λέω να τους αφήσει να σουτάρουν ανενόχλητοι, αλλά δεν πρέπει σε κανένα σημείο να αφήσει τα ντράιβ και να ανοίξει στη Μόσχα ο Ολυμπιακός στη ρακέτα. Αν θες να νικήσεις σε μία έδρα σαν της ΤΣΣΚΑ οφείλεις να ρισκάρεις. Η ΤΣΣΚΑ έχει παντού καλούς παίκτες. Σε όλες τις θέσεις, άρα δεν γίνεται να επικεντρωθείς κάπου. Πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό και τα ριμπάουντ».

Διαβάστε επίσης

Γυρίστε το στη μαναβική!

Γυρίστε το στη μαναβική!

Ε, αφού στον βάζελο δεν λένε να πάρουν μπρος, ας αλλάξουν προσανατολισμούς και ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Όλα γίνονται!

Όλα γίνονται!

Δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το μπαμ.