Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε»

«Ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε»
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 - 19:55

Η φετινή ομάδα κολλεγίου του Κεντάκι, είναι μια από τις καλύτερες στην ιστορία για αυτό το επίπεδο. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κέρδιζε τη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ αυτή την περίοδο, που είναι η Φιλαντέλφεια ή η Νέα Υόρκη.

Επειδή, όμως, στην Αμερική θέλουν να το προχωρήσουν το θέμα λίγο παραπάνω, η ιστοσελίδα hoopshype.com θέτει το εξής ερώτημα.

Αν μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας θα καταφέρει να κερδίσει το Κεντάκι σε περίπτωση που έπαιζαν τώρα. Στους ερωτηθέντες ήταν και ο Λοτζέσκι, που απάντησε για το αν ο Θρύλος θα τα κατάφερνε.

«Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα τους κέρδιζε, αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς θα τα πήγαιναν κόντρα σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Θα έλεγα πως πιθανότατα θα έχαναν κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και θα είχαν μερικές ελπίδες κόντρα σε αυτές που βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο. Δύσκολο να προβλέψεις», ήταν τα λόγια του Λοτζέσκι.

Διαβάστε επίσης

Παίξε σαν Θρύλος!

Παίξε σαν Θρύλος!

Αν και βρίσκεται οριστικά –μετά τα χθεσινά αποτελέσματα- εκτός οκτάδας, ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει για την τιμή και το βάρος της φανέλας του (Live στο gavros.gr, 21:45, NS2) απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου του, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η πασχαλινή προσφορά

Η πασχαλινή προσφορά

Το Official Οlympiacos BC Store σας κάνει Δώρο τη λαμπάδα με κάθε αγορά από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.