Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήθελα τον Σπανούλη»

«Ήθελα τον Σπανούλη»
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 - 02:40

Ο Μπόγιαν Κρκιτς απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Ο διεθνής άσος, ωστόσο, προτίμησε την Premier League με την μέτρια Στόουκ από το να ζήσει την εμπειρία του Champions League με τη φανέλα του μόνιμου αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Ο άλλοτε εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στις εξέδρες του «Παλάου Μπλαουγκράνα» το βράδυ της Τετάρτης, όπου παρακολούθησε τον πρώτο προημιτελικό της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος άσος της Στόουκ μιλώντας στο επίσημο κανάλι τηε ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube, είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τους «ερυθρόλευκους» και τον αρχηγό τους Βασίλη Σπανούλη, σημειώνοντας ότι ήθελε να δει τον Βασίλη Σπανούλη στους «μπλαουγκράνα»:

«Μου αρέσει το μπάσκετ. Ημουν στο παιχνίδι της Τετάρτης (15/4). H Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα δούμε τι θα γίνει στον δεύτερο αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Μπόγιαν Κρκτις μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να διαλέξει μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

«Είναι οι δυο καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη. Ήθελα τον Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα, αλλά για εμένα ο Ναβάρο είναι σπουδαίος παίκτης».

Όταν ρωτήθηκε να εκφράσει την άποψή του για την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσέλονα τόνισε: «Για εμένα η Μπαρτσελόνα διαθέτει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Την Τετάρτη (σ.σ. 15/4) ο Λουίς Σουάρες και ο Νεϊμάρ έπαιξαν καταπληκτικά. Το 3-1 (σ.σ. επί της Παρί) είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά θα δούμε και στο δεύτερο παιχνίδι.

Επίσης, ρωτήθηκε για το πότε υπολογίζει να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του: «Ελπίζω σύντομα. Θέλω να επιστρέψω τον Ιούλιο και δουλεύω σκληρά για αυτό».

Διαβάστε επίσης

Με πάθος για το «μπρέικ»

Με πάθος για το «μπρέικ»

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για νίκη πλεονεκτήματος κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Live από το gavros.gr, 22.00, ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Plus).

«Πιο παθιασμένοι»

«Πιο παθιασμένοι»

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει σήμερα να «μασήσει» σίδερα για να κερδίσει.

«Θα είναι πιο σκληρό»

«Θα είναι πιο σκληρό»

Στις ιδιαιτερότητες του δεύτερου προημιτελικού με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντεσόν Τόμας.

Η «κερκίδα» του Official Bc Store

Η «κερκίδα» του Official Bc Store

Tην ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς με την Μπαρτσελόνα από την μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχουν οι ΓΑΥΡΟΙ.