Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιο παθιασμένοι»

«Πιο παθιασμένοι»
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 - 13:05

Όλα έτοιμα για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο πρώτο, μην μπορώντας να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Ισπανών και πλέον θέλουν να παίξουν καλύτερα σήμερα και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1, «σπάζοντας» την έδρα και αποκτώντας πλεονέκτημα ενόψει των αγώνων στο ΣΕΦ.

Ο Κώστας Σλούκας από τη μεριά του, μίλησε για τον αγώνα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πιο παθιασμένα για να φτάσει στη νίκη.

«Η εμφάνισή μας στο πρώτο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα σαν Ολυμπιακός. Θα εμφανιστούμε διαφορετικοί και σίγουρα πιο παθιασμένοι στο δεύτερο ματς. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θεωρώ πως θα είναι κομβικό το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μια σειρά αγώνων, αλλά δεν κοιτάμε τα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας», ήταν τα λόγια του και συνέχισε αναφορικά με την πιθανή απουσία του Όλεσον.

«Για μας δεν αλλάζει κάτι, πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, είτε παίξει ο Όλεσον είτε όχι».

Διαβάστε επίσης

Με πάθος για το «μπρέικ»

Με πάθος για το «μπρέικ»

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για νίκη πλεονεκτήματος κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Live από το gavros.gr, 22.00, ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Plus).

«Ήθελα τον Σπανούλη»

«Ήθελα τον Σπανούλη»

Την επιθυμία του να δει τον αρχηγό του Θρύλου στη Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο άσος της Στόουκ Σίτι Μπόγιαν Κρκιτς.